chle-mar.pl opinie

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
inka

chle-mar.pl opinie

Post autor: inka »

Kupował ktoś armaturę do domu firmy Chle-mar? Widze na stronie że mają fajny wybór a także inne rzeczy do domów. Chciałabym zrobić większe zamówienie w 1 miejscu a nie czekać na ileś przesyłek.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2020, 12:02 przez inka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mik

Re: armatura

Post autor: mik »

Wiesz co, ja tam nigdy nie zamawiałam, ale z tego co pamiętam, to moja koleżanka robiła tam zakupy i była bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
kil

Post autor: kil »

Ja również kojarzę tę firmę. Podczas remontu, wydaje mi się, że zamawialiśmy tam rzeczy do wykończenia łazienki. W tym pianki i silikony. W każdym razie dostawa była szybka.
Awatar użytkownika
krzych

Post autor: krzych »

Moja znajoma niedawno poleciła mi właśnie ten sklep, jeśli chodzi o zakupy do domu. Postawiłem tam na baterie łazienkową, która prezentuje się bardzo ładnie 😊 Żona zadowolona:)
Awatar użytkownika
arti

Post autor: arti »

Mój brat planuje remont, myślę, że polecę mu tę stronę, ponieważ właśnie szuka takiego miejsca, w którym będzie mógł zakupić wiele rzeczy.

zabudowany kaloryfer w kuchni
Awatar użytkownika
miluja

Post autor: miluja »

Gdy ja poszukiwałam baterii ściennej do zlewu, to właśnie na stronie sklepu Chle-Mar znalazłam idealne propozycje w tym zakresie.
Awatar użytkownika
kiser

Post autor: kiser »

Zgodzę się z wami, że na stronie tego sklepu można znaleźć wiele interesujących rzeczy do domu. Nawet znalazłam tam szlifierkę dla męża.
Awatar użytkownika
lukime

Post autor: lukime »

Ja również jestem zachwycony tym, co posiadają w swojej ofercie. Sam zakupiłem od nich sporo artykułów, i narzędzi. Z resztą są oni bezpośrednim producentem!
Awatar użytkownika
patto

Post autor: patto »

Wiecie co, elektronarzędzia, które dostarczyli mi właśnie z tego sklepu, powinny także i na Tobie zrobić wrażenie. Oczywiście znajdziesz tam m.in. wkrętarkę czy szlifierkę. Stoją tam w atrakcyjnej cenie!
Awatar użytkownika
onoja

Post autor: onoja »

Dobór narzędzi zaproponowanych przez tę firmę okazał się w pełni trafiony. Otrzymaliśmy do dyspozycji zarówno narzędzia ręczne jak i elektro. Z ich wsparciem udało nam się wykonać szereg prac w domu podczas remontu!
Awatar użytkownika
paluchja

Post autor: paluchja »

O tak, zgodzę się z przedmówcą. Mnie również udało się kupić u nich w sklepie takie narzędzia jak szlifierka, wiertarka udarowa czy wkrętarka 😊 Świetna sprawa, narzędzia te sprawują się doskonale, są niezawodne i bezawaryjne. Ciężko byłoby mi poradzić sobie bez nich.
Awatar użytkownika
ine

Post autor: ine »

Tak, to poważna firma z wieloletnim doświadczeniem, która specjalizuje się w rzeczach do domu. Ja sama niedawno korzystałam z ich oferty.
Awatar użytkownika
kotmoc

Post autor: kotmoc »

Niedawno sama trafiłam na stronę tego sklepu i zainteresowałam się szczególnie ofertą dotyczącą baterii łazienkowych. Widzę, że ktoś już zamawiał u nich takie rzeczy, więc nie czekam tylko składam zamówienie.
Awatar użytkownika
nimki

Post autor: nimki »

Daj znać później, czy jesteś zadowolona z tej baterii łazienkowej. Sama mam zamiar zrobić tam niemałe zakupy i nie ukrywam, że przydałby mi się mały remont łazienki. Dużo osób z otoczenia i robotnicy polecali mi ten sklep.
Awatar użytkownika
okkoko

Post autor: okkoko »

Mają tak duży wybór w niskich cenach, że aż żal nie zamawiać :D Lubię tu zaglądać przy każdym remoncie. A robie trochę flipów.
Awatar użytkownika
ixi

Post autor: ixi »

Właśnie myślę o małych zakupach do domu. Mąż narzeka, że jego wiertarka już nie działa jak należy i trzeba kupić nową. Wcześniej jak kupowaliśmy jakikolwiek sprzęt to zawsze było ok.
Awatar użytkownika
pisosol

Post autor: pisosol »

Widziałam, że ktoś już mówić o takich narzędziach, ale od siebie mogę powiedzieć, że działają bez zarzutu. Kupiłam swojemu tacie co prawda szlifierkę, ale mówi, że jest idealna.
Awatar użytkownika
umanal

Post autor: umanal »

Jeśli chodzi o baterię łazienkową czy nawet narzędzia, to możecie śmiało zamawiać. Moja mama kupowała u nich kilka razy i zawsze była zadowolona.
Awatar użytkownika
omo

Post autor: omo »

Boże jak dobrze, ze tutaj trafiłam. Miałam dylemat gdzie zamówić produkty do domu i ten wątek spadł mi jak z nieba :) Teraz już wiem, gdzie zrobić zakupy. Jak tak dużo osób chwali to musi być dobrze.

tcsmcnam3m002p
Awatar użytkownika
okokol

Post autor: okokol »

Cieszę się, że mogliśmy Ci pomóc, Daj znać, czy zakupy się udały i co ciekawego trafiło do koszyka :) ja z zakupów w tym sklepie jestem zadowolona
Awatar użytkownika
lajka

Re: chle-mar.pl opinie

Post autor: lajka »

Czy możecie mi powiedzieć, czy baterie, które oni mają to są standardowe. Chciałbym cos kupić jednak nie znam sięna podłączeniach. Wiem, że mam takie kable dom-i-ogrod-f10/chle-mar-pl-opinie-t560.html i czy jest jeden standard czy również muszę kupić nowe. Z góry dzięki za pomoc.
Awatar użytkownika
moderator

Post autor: moderator »

Często również w takich pomieszczeniach na pewno przyda się różnego rodzaju wężyki. Ja bardzo chwalę sobie wyroby silikonowe z https://powerrubber.com/kat/wyroby-silikonowe/ i dość często również ich używam. Tym bardziej, że są one bardzo fajnie giętkie.
fęll

Post autor: fęll »

Sprawdzają mi się elektronarzędzia AEG. Mam kilka różnch urządzeń, są świetnej jakości, wytrzymałe i wydajne. Można w dobrych cenach znaleźć sprzęt w strefie marek na allegro.Ja sobie kupilem dodatkową ładowarkę.
tęmix

Post autor: tęmix »

Tego sklepu nie znam ale jeśli szukacie elektronarzędzi w dobrych cenach to AEG ma sporą ofertę w swoim oficjalnym sklepie na allegro. Teraz sobie kupiłem gwoździarkę u nich, wolę online zamawiać niż szukać stacjonarnie
ODPOWIEDZ