chle-mar.pl opinie
Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
- inka
chle-mar.pl opinie
Kupował ktoś armaturę do domu firmy Chle-mar? Widze na stronie że mają fajny wybór a także inne rzeczy do domów. Chciałabym zrobić większe zamówienie w 1 miejscu a nie czekać na ileś przesyłek.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2020, 12:02 przez inka, łącznie zmieniany 1 raz.
- arti
Re: armatura
Mój brat planuje remont, myślę, że polecę mu tę stronę, ponieważ właśnie szuka takiego miejsca, w którym będzie mógł zakupić wiele rzeczy.
zabudowany kaloryfer w kuchni
zabudowany kaloryfer w kuchni
- onoja
Dobór narzędzi zaproponowanych przez tę firmę okazał się w pełni trafiony. Otrzymaliśmy do dyspozycji zarówno narzędzia ręczne jak i elektro. Z ich wsparciem udało nam się wykonać szereg prac w domu podczas remontu!
- paluchja
O tak, zgodzę się z przedmówcą. Mnie również udało się kupić u nich w sklepie takie narzędzia jak szlifierka, wiertarka udarowa czy wkrętarka Świetna sprawa, narzędzia te sprawują się doskonale, są niezawodne i bezawaryjne. Ciężko byłoby mi poradzić sobie bez nich.
- kotmoc
Niedawno sama trafiłam na stronę tego sklepu i zainteresowałam się szczególnie ofertą dotyczącą baterii łazienkowych. Widzę, że ktoś już zamawiał u nich takie rzeczy, więc nie czekam tylko składam zamówienie.
- nimki
Daj znać później, czy jesteś zadowolona z tej baterii łazienkowej. Sama mam zamiar zrobić tam niemałe zakupy i nie ukrywam, że przydałby mi się mały remont łazienki. Dużo osób z otoczenia i robotnicy polecali mi ten sklep.
- omo
Boże jak dobrze, ze tutaj trafiłam. Miałam dylemat gdzie zamówić produkty do domu i ten wątek spadł mi jak z nieba Teraz już wiem, gdzie zrobić zakupy. Jak tak dużo osób chwali to musi być dobrze.
tcsmcnam3m002p
tcsmcnam3m002p
- lajka
Re: chle-mar.pl opinie
Czy możecie mi powiedzieć, czy baterie, które oni mają to są standardowe. Chciałbym cos kupić jednak nie znam sięna podłączeniach. Wiem, że mam takie kable dom-i-ogrod-f10/chle-mar-pl-opinie-t560.html i czy jest jeden standard czy również muszę kupić nowe. Z góry dzięki za pomoc.
- moderator
Często również w takich pomieszczeniach na pewno przyda się różnego rodzaju wężyki. Ja bardzo chwalę sobie wyroby silikonowe z https://powerrubber.com/kat/wyroby-silikonowe/ i dość często również ich używam. Tym bardziej, że są one bardzo fajnie giętkie.
Post autor: fęll »
Sprawdzają mi się elektronarzędzia AEG. Mam kilka różnch urządzeń, są świetnej jakości, wytrzymałe i wydajne. Można w dobrych cenach znaleźć sprzęt w strefie marek na allegro.Ja sobie kupilem dodatkową ładowarkę.
Post autor: tęmix »
Tego sklepu nie znam ale jeśli szukacie elektronarzędzi w dobrych cenach to AEG ma sporą ofertę w swoim oficjalnym sklepie na allegro. Teraz sobie kupiłem gwoździarkę u nich, wolę online zamawiać niż szukać stacjonarnie