CoffeeTaste - idealna kawa do domu

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
Lala

CoffeeTaste - idealna kawa do domu

Post autor: Lala »

Serdecznie zapraszam na stronę sklepu internetowego z kawą Coffee Taste. W jego ofercie znajdziesz idealne kawy do biura, kawiarni, a także zestawy prezentowe i ekspresy. Jego produkty są najwyższej jakości.
Awatar użytkownika
welma

Re: CoffeeTaste - idealna kawa do domu

Post autor: welma »

Ogólnie bardzo lubię zapach kawy, ale mój żołądek to nie bardzo lubi kofeinę, to muszę się jedynie pocieszyć zapachem xD ;( . No, nic się nie zrobi , ale jako że mam męża pijącego wiecznie dużą ilość kaw, to jestem zdecydowana kupić specjalny ekspres dla niego, a dla mnie jakiś super czajnik do parzenia herbaty. Patrzyłam na Czajniki elektryczne De'Longhi na Ceneo.pl i mega mi się podobają. Może sobie kupię jeden, jak tylko przyjdzie premia, bo są piękne.
Awatar użytkownika
Noklis

Post autor: Noklis »

Ja natomiast ze swojej strony mogę polecić Ci, abyś sprawdził świetną palarnię kawy https://upcafe.pl/ w której zamawiam kawę od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony zarówno z różnorodności smaków, aromatów i do tego intensywności. W końcu miejsce gdzie można trafić na kawy z różnych zakątków świata!
Awatar użytkownika
Kaja

Post autor: Kaja »

Najlepsza pod słońcem kawa to oczywiście taka przygotowana w ekspresie do kawy :) My zamówiliśmy sobie taki sprzęt na stronie https://www.swiatekspresow.pl/ekspresy-do-kawy/, gdzie mają naprawdę bardzo duży wybór ekspresów po niewygórowanej cenie, a od najlepszych, wiodących producentów. Dostaliśmy na niego aż 3 lata gwarancji, ale póki co działa bez zarzutu ;)
ODPOWIEDZ