Drewniane meble na zamówienie

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
Luiza1997

Drewniane meble na zamówienie

Post autor: Luiza1997 »

Hej, czy ktoś z was zamawiał meble z oferty producenta Edar? Możecie podzielić się opiniami na temat ich jakości? Od zawsze marzyło mi się drewniane wyposażenie, a ich wyroby wyglądają naprawdę porządnie.
Awatar użytkownika
Rudolfina1997

Re: Drewniane meble na zamówienie

Post autor: Rudolfina1997 »

Wyglądają porządnie i takie też są. U producenta Edar zamawiałam meble do sypialni i jestem szczerze zadowolona z tego, jak są solidne i jak ładnie się prezentują. Fachowa robota, a cena mimo wszystko nie tak wysoka :)
żabka

Post autor: żabka »

Meble na zamówienie mają swój duży plus. Można zamówić takie, żeby co do centymetra pasowały do danego pomieszczenia. Można dużo bardziej efektywnie powierzchnię wykorzystać i zamówić meble jakie się chce. Czy to kosze dołożyć, zawiasy meblowe czy inne akcesoria wybrać. Dobry pomysł takie meble.
Bruża

Post autor: Bruża »

Meble mogą być na zamówienie, a równie dobrze mogą być gotowe kupione w sklepie. Na przykład w rawa katowice meble można zrobić udane zakupy jeśli macie w planach zakup mebli do swojego domu czy mieszkania. Z resztą nie tylko meble, ale też wiele takich wykończeniowych rzeczy można kupić. Takie miejsca są dobre na zakupy.
ODPOWIEDZ