Gdzie kupić świece do salonu?

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
Krasinka

Gdzie kupić świece do salonu?

Post autor: Krasinka »

Lubisz świece? Jeśli tak to koniecznie zapoznaj się z ofertą sklepu Markowe Świece. Zakupisz w nim świece firmy Yankee Candle, Kringle Candle, Villlage Candle czy Woodwick Candle.
Awatar użytkownika
Kaja

Re: Gdzie kupić świece do salonu?

Post autor: Kaja »

O, ja uwielbiam te świece woodwick z drewnianym knotem :) Mają naprawdę piękne zapachy i stwarzają niepowtarzalny nastrój w mieszkaniu ;) Ostatnio widziałam takie świece na stronie ladniepachnie.pl/pl/c/WoodWick-Candle-sojowe-swiece-zapachowe/51, po całkiem atrakcyjnych cenach :) Jeśli więc szukacie świec zapachowych do Waszego domu, to polecam się tam rozejrzeć ;)
Awatar użytkownika
ch00mik

Post autor: ch00mik »

Właśnie mnie to bardzo zastanawiało. Dzięki, bardzo przydał mi się ten temat.
Daj kobiecie maskę, zacznie mówić prawdę.
Weśka

Post autor: Weśka »

Szukając ciekawych propozycji jeśli chodzi o świece sojowe to jak najbardziej polecam tutaj zwrócić uwagę na markę CocoWick https://cocowick.pl/ u których znajdziecie wyjątkowe świece sojowe robione ręcznie w łupinie kokosa. Mają różnorodne zestawienia nut zapachowych, w tym również nowości jak te z Vip Collection. Myślę, że również się pozytywnie przekonacie sprawdzając na przykład wersję "Marzenie" :D
Awatar użytkownika
samaki

Post autor: samaki »

Najlepiej takie zakupy robić w internecie, bo można znaleźć lepsze ceny. I jeśli ja miałabym doradzić jakie świece wybrać to yankee candle https://lavandin.pl/pl/producers/yankee ... 50779.html polecam - zapachowe. Miałam już chyba każdy rodzaj i mogę śmiało polecać dalej, bo są one warte zakupu
mijaa

Post autor: mijaa »

Skoro poszukujecie czegoś zapachowego do domu i nie tylko możecie sprawdzić sobie jakie perfumy do wnętrze oferuje firma Loris Perfumy . Tam spotkacie się z bardzo szerokim i zróżnicowanym wyborem produktów zapachowych w
dobrej cenie. Ja chociażby planuję kupić zapachy do samochodu .
ODPOWIEDZ