Jaki architekt?

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
Oktawiusz-83

Jaki architekt?

Post autor: Oktawiusz-83 »

Witam wszystkich!
Od dawna zajmuję się nabywaniem i wynajmowaniem mieszkań, ale nigdy nie pomyślałem, że mógłbym nawiązać współpracę z architektem. Myślę, że znacznie ułatwiłoby mi to działania. Pytanie do was, czy znacie firmę intusgroup.pl? Chcę się na ich temat możliwie jak najwięcej dowiedzieć.
Awatar użytkownika
korneli74

Re: Jaki architekt?

Post autor: korneli74 »

Z mojego punktu widzenia ekipa z Intus Group ma tyle zalet, że nie sposób wszystkich wymienić. Przede wszystkim uświadomili mi, że inwentaryzacja wnętrza jest podstawą do stworzenia kompleksowego projektu. Wiedza i doświadczenie to zdecydowanie ich mocne strony.
Awatar użytkownika
Kaja

Post autor: Kaja »

A skoro już o architektach mowa, to z czyich usług korzystaliście, kiedy wybieraliście projekt Waszego domu? Zdecydowaliście się na gotowy projekt, czy zamawialiście indywidualny? Jak Wam się podoba projekt Hiacynt oferowany przez pracownię MG Projekt na stronie internetowej https://www.mgprojekt.com.pl/hiacynt? Czy warto się Waszym zdaniem na niego zdecydować?
Podgórska

Post autor: Podgórska »

Kaja pisze: ↑ A skoro już o architektach mowa, to z czyich usług korzystaliście, kiedy wybieraliście projekt Waszego domu? Zdecydowaliście się na gotowy projekt, czy zamawialiście indywidualny? Jak Wam się podoba projekt Hiacynt oferowany przez pracownię MG Projekt na stronie internetowej? Czy warto się Waszym zdaniem na niego zdecydować?
Dom wygląda bardzo ciekawie i ma dobrze zaplanowane wnętrze, sądzę, że to dobry wybór. A pracownię MG Projekt mogę ci spokojnie polecić. Kupowaliśmy u nich projekt w zeszłym roku i cała współpraca przebiegła w bardzo miłej atmosferze, a wszystkie dokumenty były doskonale przygotowane. Teraz jeszcze zobaczyłam na ich stronie www.mgprojekt.com.pl, że mają promocję i zamawiając projekt możesz dostać kilka bonusów za darmo m.in. projekt altany ogrodowej i ogrodzenia, ale też takie rzeczy, które i tak będą na budowie niezbędne, czyli dziennik i tablicę budowy. A skoro i tak planujesz kupować u nich projekt, to ja bym się decydowała właśnie teraz ze względu na te gratisy.
błażej

Post autor: błażej »

Architekci KIM to zdecydowanie najlepsze biuro architektoniczne Warszawa. Ich projekty są przemyślane, funkcjonalne oraz niesamowicie stylowe. Niewielu architektów w tak naturalny sposób potrafi połączyć te 3 rzeczy. Ja trafiłam na nich polecenia, ale na stronie mają również portfolio, na które można zerknąć.
daga

Post autor: daga »

Szczerze mówiąc ja myślę o tym by postawić na takie rozwiązanie jak architekt gliwice . Ogólnie dużo osób zachwalało sobie tą firmę, tym bardziej, że osoba tutaj pracująca z wielkim zaangażowaniem podchodzi do spraw klientów
zośkaa

Post autor: zośkaa »

Wydaje mi się, że bardzo dobrym wyborem byłaby też jednak Obsługa księgowa biur architektonicznych . Można tutaj otrzymać naprawdę wielkie wsparcie i pomoc, więc jak dla mnie oferta jest całkiem dobra
pimpek

Post autor: pimpek »

Na stronie internetowej https://b4pm.pl/design/ znajdziecie odpowiednią firmę do stworzenia projektu architektonicznego. Posiadają profesjonalną kadrę z uprawnieniami do sprawowania funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego we wszystkich branżach.
Gość

Post autor: Gość »

Szukasz funkcjonalnego parterowego domu? Sprawdź projekt "Dom w kostrzewach 4" na https://www.archon.pl/projekty-domow/pr ... 23c8d1cf2e. 95 m² powierzchni użytkowej to doskonała przestrzeń dla rodziny, zapewniająca wygodę i komfort.
Merkini

Post autor: Merkini »

Zewnętrzne wizualizacje 3D pozwalają na szczegółowe przedstawienie budynku, jego bryły oraz elementów otoczenia, takich jak tereny zielone, parkingi czy place zabaw. Wizualizacje te umożliwiają klientom lepsze zrozumienie projektu w kontekście całej inwestycji, co zwiększa ich zaangażowanie w proces zakupowy. Dzięki dokładnemu odwzorowaniu detali architektonicznych i otoczenia, takie wizualizacje budują pozytywne emocje związane z inwestycją oraz pomagają przyciągnąć uwagę potencjalnych nabywców.
ODPOWIEDZ