julomax opinie

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
ixi

julomax opinie

Post autor: ixi »

Hejka. Może mi doradzicie, ponieważ poszukuję sprawdzonego sklepu, który będzie miał w swojej ofercie podłogi drewniane. Czekam na wasze podpowiedzi :) Znalazłam https://www.julomax.pl/ może macie doświadczenie?
Awatar użytkownika
arti

Re: julomax opinie

Post autor: arti »

Jeśli chodzi o podłogę drewnianą, to tutaj : https://www.julomax.pl/ trafiłam ostatnio na bardzo ciekawą ofertę w zakresie dwuwarstwowych desek. Niezła cena i dobra jakość, myślę, że warto tam zajrzeć.
Awatar użytkownika
ine

Post autor: ine »

Znam Julomax, którą poleciła osoba powyżej i również mogę ją polecić. Korzystałam z ich oferty podczas remontowania swojego domu i ich podłogi sprawdzają się idealnie.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:20 przez ine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
inka

Post autor: inka »

Firma Julomax jest przeze mnie sprawdzona i to kilka razy. Korzystałam z ich asortymentu podczas wymiany podłogi w całym swoim mieszkaniu. Zdecydowałam się wtedy na deskę dwuwarstwową lakierowaną DĄB. Sprawdza się bez zarzutu, także śmiało możecie korzystać :)
Awatar użytkownika
kil

Post autor: kil »

Widziałam ofertę ten firmy Julomax i jestem ciekawa co sądzicie o propozycjach mozaiki drewnianej? Według mnie, wygląda bardzo oryginalnie i myślę, że będzie idealnie pasować na przedpokoju. Zgodzicie się?
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:25 przez kil, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kiser

Post autor: kiser »

Wybór podłogi nigdy nie jest łatwy, ale również przyłączam się do opinii powyżej, że firma Julomax ma w ofercie naprawdę świetne propozycje. Ja korzystałam z jodełki lakierowanej do swojego biura i sprawdza się rewelacyjnie.
Awatar użytkownika
kotmoc

Post autor: kotmoc »

Myślę, że moim poprzednicy powiedzieli już wszystko na temat tej firmy :) Od siebie mogę tylko dodać, że w firmie julomax możecie również liczyć na kompleksową obsługę i fachowe doradztwo.
Awatar użytkownika
omo

Post autor: omo »

Zgodzę się, ze jeżeli kupicie podłogę u julomax, to będziecie się cieszyć jej pięknym wyglądem przez wiele długich lat. Ja to mogę potwierdzić, ponieważ mój parkiet po kilku latach wygląda tak samo dobrze :)
ODPOWIEDZ