Komoda pod telewizor

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
mandaryna

Komoda pod telewizor

Post autor: mandaryna »

W jaki sposób najlepiej wybrać komodę pod telewizor? Przeglądałam kilka ofert w tym komody w sklepie https://komodyzszufladami.pl/komody-pod-telewizor, ale nie bardzo wiem jak podejść do tematu. Czy wysokość komody ma duże znaczenie? Widziałam, że są dostępne niskie i wysokie. Jakie u was się sprawdziły?
Awatar użytkownika
olga92

Re: Komoda pod telewizor

Post autor: olga92 »

Powiem Ci tak, często przeglądam blogi wnętrzarskie i meblarskie, bo to moje hobby. Staram się być na czasie z aktualnie panującymi trendami w tym temacie. I od jakiegoś czasu odchodzi się w aranżacjach od "stawiania" tv na komodzie. Jeśli chcesz by wnętrze było stylowe i nowoczesne postaw raczej na wieszak do tv na ścianie i dokup do tego tylko jakiś mały stolik rtv/półkę rtv. Zresztą sama poprzeglądaj blogi meblarskie, a przekonasz się o czym mówię. W sieci masz blog Anety Kowalczyk www.kowalczykmeble.pl. Taka wiedza Ci się z pewnością przyda.
Awatar użytkownika
rita55

Post autor: rita55 »

Z własnego doświadczenia wiem, że remont mieszkania zazwyczaj wiąże się z wymianą mebli. Właśnie zakończyliśmy remont salonu i kupiliśmy m.in. nową komodę. Znaleźliśmy ją tutaj: https://aurameble.pl/32-komody. Przekonały nas nie tylko ceny, ale też opinie innych klientów. Jest w czym wybierać, więc na pewno coś wybierzecie.
Awatar użytkownika
boczek

Post autor: boczek »

Tak to już jest, że jak decydujemy się na remont mieszkania to idąc za ciosem zmieniamy także i meble. Najważniejsze, aby były modne i praktyczne i do takich zalicza się wybór komody. Moja siostra jak szukała właśnie takich mebli to znalazła bardzo ciekawą ofertę nowoczesne komody w internecie i tak się zastanawia którą teraz ma wybrać. A Wam jak poszło z takimi wyborami?
Awatar użytkownika
bylska

Post autor: bylska »

Moim zdaniem w salonie najlepiej sprawdzi się jakaś fajna komoda z barkiem. Widziałam ostatnio spory wybór takich komód na stronie internetowej Dommania. Ogólnie ceny tam nie są wygórowane, więc polecam się rozejrzeć. Mają naprawdę piękne komody - sprawdźcie sami.
Awatar użytkownika
Zakręcona

Post autor: Zakręcona »

W salonie oczywiście telewizor, szafka rtv i wygodna kanapa to najważniejsze rzeczy. My bardzo dużo czasu spędzamy w salonie z rodziną, więc postaraliśmy się wszystko fajnie dobrać, a telewizor już jakiś lepszy kupić. Tak przez stronkę https://www.ceneo.pl/Telewizory/p:Samsu ... y:QLED.htm łatwo znalazłam odpowiedni sprzęt, a też i wcale tak dużo nie kosztował.
szymczak.lila93

Post autor: szymczak.lila93 »

Bardzo fajnie wyglądają ciemne komody, to klasyczne, ale bardzo eleganckie rozwiązanie. Szczególnie fajnie prezentują się w jasnych pomieszczeniach, na tle białych ścian.
ODPOWIEDZ