Meble na wymiar Baum Centrum opinie

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
olga92

Meble na wymiar Baum Centrum opinie

Post autor: olga92 »

Niedługo zakończę remont kuchni i szukam wykonawcy mebli na wymiar. Kuchnia nie jest wielka, dlatego stawiam na funkcjonalność. Chcę, żeby meble były też oryginalne. Myślałam o tym wykonawcy stąd https://baumcentrum.pl/. W Baum Centrum mają fajne projekty, a ceny nie są wygórowane. Znacie tę firmę? Proszę was o opinie o nich.
Awatar użytkownika
fiona88

Re: Meble na wymiar Baum Centrum opinie

Post autor: fiona88 »

Ja w Baum Centrum zamawiałam meble do kuchni. Dostałam takie o jakie mi chodziło - nowoczesne, z dużą ilością półek. W mojej opinii są oni w stanie zrobić meble, niezależnie od gustu klienta - zawsze coś dopasują. Ja dodatkowo ich polecam, bo sama dostawa i montaż mebli są bezpłatne. A to duży plus.
Awatar użytkownika
rita55

Post autor: rita55 »

Zamawiałam w Baum Centrum szafę do sypialni i mogę wyrazić swoją opinię bezpośrednio :D Ogólnie jestem zadowolona, bo w końcu pochowałam wszystkie ubrania i nic nie leży na podłodze. Nie miałam w sumie pomysłu jak rozplanować półki, żeby było wygodnie, ale oni potrafili doradzić i wszystko jest mega funkcjonalne. Także śmiało mogę powiedzieć, że się na tym znają. Kontakt z ich pracownikami też był bardzo sprawny, więc zdecydowanie mogę ich polecić.
Awatar użytkownika
olena73

Post autor: olena73 »

Ja z kolei polecam Baum Centrum z innego powodu. Mianowicie, ich pracownicy współpracują z najlepszymi architektami, którzy mają doświadczenie w projektowaniu wnętrz. Wiedzą, co jest teraz modne i projekty dostosowują do gustów klientów. Wiem, bo sama korzystałam z ich wiedzy i mam idealnie zaprojektowane i zrealizowane wnętrze.
Awatar użytkownika
Blanka

Post autor: Blanka »

Zawsze marzyłam o przestronnej kuchni i wyspie na środku. W końcu mąż zgodził się na remont, a meble i wyspę zamówiliśmy właśnie w Baum Centrum. Oni wykonali nam projekt, który od razu mi się spodobał. Mają bardzo zdolnych architektów. Jestem pewna, że to co Ci zaproponują, spełni Twoje oczekiwania. Nie ma co ukrywać - fachowcy.
Awatar użytkownika
Renata

Post autor: Renata »

Moja opinia o Baum Centrum też jest pozytywna, bo zamawiałam u nich szafę do przedpokoju i szybko zrealizowali zlecenie. Poza tym projekt jest nowoczesny, a szafa pojemna i solidnie wykonana. Nie mam czego się przyczepić, więc polecam ich każdemu. Do tego mebel jest bardzo solidny. No i dostałam na niego 24 miesiące gwarancji.
Awatar użytkownika
Irka

Post autor: Irka »

Świetni fachowcy. Możesz śmiało zamawiać. To, co mi się podoba w firmie Baum Centrum to fakt, że oni nie tylko robią meble na wymiar, ale też projektują je na zamówienie. W mojej opinii to fajne rozwiązanie, bo każdy klient ma pewność, że są to oryginalne meble i nikt więcej takich nie ma. Widać, że zależy im na klientach.
Awatar użytkownika
margareta

Post autor: margareta »

Ja też miło wspominam współpracę z Baum Centrum, bo oni jako jedyni byli w stanie zrobić taki projekt mebli kuchennych, o jaki mi chodziło. W końcu mam dużo miejsca na garnki i talerze, a kuchnia stała się przestrzenna. Skontaktuj się z nimi. Mega profesjonalny zespół. Jestem pewna, że jak zobaczysz ich realizacje to znikną wszystkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Mirelka

Post autor: Mirelka »

Mój mąż sam robił szafy, ale na https://baumcentrum.pl/ zamawiałam akcesoria do mebli, m.in. uchwyty i muszę przyznać, że ceny mają w porządku. Jakość też jest dobra, materiały są wytrzymałe, blaty ładne i trwałe. Wszystkie te elementy składają się na moją bardzo dobrą opinię i polecam. No i na doradztwo fachowe też można liczyć u nich.
Awatar użytkownika
Weronika

Post autor: Weronika »

To, co mi się podoba w Baum Centrum to to, że robią wycenę internetowo. Ja skorzystałam z takiej opcji i mam pewność, że moje meble kuchenne będą dopasowane do wnętrza. Bardzo podobają mi się ich projekty i polecam wszystkim. Lubię wnętrza proste, nowoczesne, a przy okazji funkcjonalne. I dostałam dokładnie to co zamówiłam.
Awatar użytkownika
kixia

Post autor: kixia »

Tej firmy nie znam za to chętnie podzielę się namiarem na producenta George Azzar. Oni też tworzą meble na wymiar i realizują indywidualne zamówienia klientów. Precyzyjne wykonanie, szybki termin realizacji, niewygórowane ceny. ich produkty to połaczenie litego drewna z metalem ( do wyboru w kolorze białym lub czarnym)
Awatar użytkownika
lulina

Post autor: lulina »

W Kuchni trzeba upchnąć wiele mebli oraz sprzęt kuchenny, co nie jest najłatwiejszym zadaniem. Dlatego warto się zastanowić nad meblami robionymi na wymiar. Polecam wam zgłosić się do firmy http://meble-mdpf.pl/meble-na-wymiar-nowy-sacz/ . Rozumieją przede wszystkim zakres aranżacyjny. Wiedza, co się sprawdzi w konkretnym stylu, więc pod tym względem można zaufać na pewno.
Awatar użytkownika
Kaja

Post autor: Kaja »

A skoro już o meblach mowa, to gdzie zamawialiście meble do Waszej kuchni? Znacie jakieś sprawdzone sklepy? Ja widziałam ostatnio bardzo ładne meble kuchenne w sklepie internetowym https://sklepabcmeble.pl/26-meble-kuchenne. Ich wybór jest tam bardzo szeroki, a ceny niewygórowane, więc polecam się rozejrzeć ;)
Tomasz

Post autor: Tomasz »

Nie polecam tej firmy. Kuchnia wykonana niestarannie. Akcesoria zamontowane nieprawidłowo. Agd zamówione z montażem nie zostało zamontowane. Płyta nie nadaje się do montażu bo brakuje w konstrukcji wymaganego miejsca na wentylację. Zlew i bateria kolidują ze sobą. Lodówka zamontowana nieudolnie , krzywo i z przełożonymi drzwiami wbrew naszym zaleceniom. Właściciel nie współpracuje ze swoją Panią projektantką. Meble robi jak umie i jak mu wygodnie. Na uwagi odpowiada " bo tak ja to wykonuje" Uszkodzone płyty przekręcane kilkukrotnie, poprzewiercane płyty meblowe, brak elementów montażowych , fronty malowane z wadami i zaciekami. Na okleinach pozostałości kleju. Gdy popełnione błędy oraz usterki przerosły możliwości montera w osobie właściciela panowie uciekli pozostawiając swojego montażystę kamieniarza. Na koniec kontakt przejmuje prawnik właściciela. Oczywiście odpowiedź odpierająca wszystkie zarzuty bo tak i już. Teraz poprawki kuchni musi wykonać prawdziwy stolarz a dało by się tego uniknąć gdyby właściciel współpracował na etapie projektowym. Osobiście odradzam współpracę z tą firmą chyba że akceptujecie słabą jakość mebli , niedomówienia, opryskliwość, brak wiedzy i brak kultury bo jak można określić sytuację gdy właściciel w obecności klienta zrzuca błędy konstrukcyjne na niewiedzę swojej projektantki. Jak można określić osobę która nie odbiera telefonu od zaniepokojonego klienta. Dokumentacja zdjęciowa wszystkich wymienionych błędów obejmuje ponad 100 zdjęć i kilka filmów z realizacji. Każdą nieprawidłowość potwierdzałem z producentami AGD, płyt, systemu bezuchwytowego a pan stolarz dalej swoje.
Tomasz

Post autor: Tomasz »

Zamieścić opinię jest łatwo ale udokumentować już nie każdy może. Dodatkowo do mojej opinii na temat BAUM CENTRUM polecam przeglądnąć dokumentację zdjęciową na moich social mediach proszę szukać " hardy tom " tam są filmy i zdjęcia. W serwisie youtube zamieściłem filmy z realizacji i opisem wad na kanale "tom moravski" Od jakiegoś czasu obserwuję jak wystawiane są masowo pozytywne komentarze zapewne przez właściciela. Negatywne są usuwane więc ciężko dotrzeć do tych prawdziwych. Ten człowiek tak meble robi jakich ma w danym momencie stolarzy sam niema zielonego pojęcia o tym fachu. Wszystkie błędy podczas montażu zwalane były na projektantkę. Jestem osobą poszkodowaną ale współczuję tej Pani pracy w takim towarzystwie. Gdy nie widzieli że patrzę i słucham pozwalali sobie na obelgi i wulgaryzmy o Jej osobie. Nie jest w moim interesie jej bronić ale uważam pana Tomasza za chama w relacjach ze swoimi pracownikami. Człowiek bez zasad i z nadętym ego. Do tego stopnia jest nieokrzesanym człowiekiem że chwalił się swoim starym audi Q 7. Opowiadał jak wozi nim płyty meblowe. Zpaprał mi kuchnie w centrum Krakowa gdzie metr mieszkania kosztuje 30 tys zł. Gdyby wiedział to by głupot nie opowiadał. Nie polecam tej firmy. Baum centrum nie polecam , baum centrum nie polecam , baum centrum nie polecam , baum centrum nie polecam , baum centrum nie polecam beum centrum nie polecam , baum centrum nie polecam, baum centrum nie polecam , baum centrum nie polecam , baum centrum nie polecam , baum centrum nie polecam
ulaa

Post autor: ulaa »

Ja to bym jednak aż tak nie szalała, zwłaszcza że meble biurowe używane można nawet fajne dostać i jestem pewna, że w tym temacie jestem w kropce, bo to jest moim własnym, małym celem. Mam pewność, że sporo z was ma z tym dylemat, ale po co przepłacać, powiedzcie mi? Czasy mamy ciężkie, bez dwóch zdań.
Zdzisław24

Post autor: Zdzisław24 »

Przeglądałem rózne sklepy internetowego w poszukiwaniu mebli do mojego nowego mieszkania i natrafiłem na oferte na stronie, gdzie zakupiłem krzesła welurowe i wiele więcej. Według mnie oferuja bardzo wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.
elkaa

Post autor: elkaa »

Równie skutecznym rozwiązaniem są nogi do biurek . Ich wyjątkowa jakość i dostępność w korzystnych cenach stanowią mocne argumenty przemawiające za tym, że mogą one być trafnym wyborem.
adam.plawecki

Post autor: adam.plawecki »

Jeżeli są tutaj osoby, które zastanawiają się nad zakupem meble do salonu Oświęcim , to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnego salonu meblowego Adell. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
maykaa

Post autor: maykaa »

A czy macie jakieś doświadczenie przykładowo z firmą Demico? Tak pytam, ponieważ wyposażam
swój lokal i szukam teraz hokery balowe oraz pozostałe wyposażenie. Tak się składa, że wpadła mi w oko ich oferta. Jestem ciekawa co możecie napisać mi na ich temat?
Monika

Post autor: Monika »

Kuchnia na wymiar,zamówienie 2023rok, ale wykonanie fatalne. Szafki za wysoko , pomimo wcześniejszych ustaleń a jestem niska, więc staję na palce aby sięgać nawet na dolne półki. Szafki płytkie, czyli korpusy dla obniżenia własnych kosztów i dodatkowego zysku użyli modułowe. Do dzisiaj nie mam koszy na śmieci bo żadne nie pasują, a przy projektowaniu jaśnie projektantka wmawiała że kosze planuje dopiero po montażu zlewu. Nie zaprojektowała żadnych. Zmierzono przestrzeń pod zlewem po montażu i tekst"to se pani kupi i założy jakieś kosze".Szafka nietypowa pod zlew, ale nie zrobiona wg mojej sugestii czyli na wąskim boku miała być głębsza, teraz jest mnóstwo martwej przestrzeni, bo na 15 cm nic nie zmieści się.Ich instaltor za dodatkową kasę podłączył zlew i zmywarke tak że zalało szafki, nie przyszedł poprawić, wzywałam innego hyradulika. Oświetlenie podszafkowe miało być punktowe szklanel edy, założyli ohydne tandetne plastikowe taśmy ledowe a projektantka stwierdziła że wizualizacja projektu była tylko poglądowa bo robią oświetlenie pod szafki robią tylko na taśmach. Z projektu na wymiar zrobił sie zlepek modułów i może dwie części na wymiar zgodnie z tym co miało być. Na koniec bezmyślnie przykręcili do pleców szafki starą kratke wentylacyjną bez możliwości jej otwarcia i nie wywiercili otworu na przewieszenie sznureczka otwierającego wentylację, a mieli pozostawioną nową, po prostu żenada. Nie polecam tej firmy absolutnie. Nie wiem skąd pozytywne opinie , chyba sami je piszą
Poszkodowana

Post autor: Poszkodowana »

Również jestem poszkodowana przez firmę baum centrum z Krakowa. Widzę że przybywa pokrzywdzonych konsumentów. Zainteresowanych dochodzeniem swoich praw proszę o kontakt mailowy pod adresem : [email protected]
ODPOWIEDZ