Nowe meble do mieszkania
Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
- Marcela_73
Nowe meble do mieszkania
Post autor: Marcela_73 »
Hejka Chciałabym nieco zmienić aranżację mieszkania i przede wszystkim wymienić meble. W oko wpadła mi oferta producenta meblejanas.eu. Może o nim słyszeliście? Polecacie? Interesuje mnie przede wszystkim to, co sądzicie na temat jakości ich wyposażenia. Dajcie znać koniecznie.
- bianka1994
Re: Nowe meble do mieszkania
Post autor: bianka1994 »
Specjalność tego producenta to designerskie meble z drewna. Ja jestem zdania, że we Wrocławiu i okolicach nie mają sobie równych. Stawiają na porządną jakość i estetyczne wykończenie, dlatego mogę ich z czystym sumieniem polecić.
Re: Nowe meble do mieszkania
Post autor: Bożena »
Nie tak dawno skonczylismy remont, odłożyłam trochę wiecej pieniedzy i postanowiłam także wymienic meble w salonie, przejrzałam interent i zainteresowała mnie oferta sklepu edinos https://www.edinos.pl/ Piękne meble, niebanalne wzornictwo, całkiem coś innego niż w popularnych sklepach. Mam już wybrane kilka egzemplarzy, myślę ze w przyszłym tygodniu złoże pierwsze zamówienie.
butla na tlen medyczny
butla na tlen medyczny