Ozdobne sufity

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
gracja_62

Ozdobne sufity

Post autor: gracja_62 »

Podobają wam się nowoczesne rozwiązania w kwestii sufitów? Mam na myśli takie, jakich realizacją zajmuje się firma nowoczesnyefekt.pl. Ja jestem zachwycona i sama planuję zainwestować w sufit ozdobny. Jak myślicie, warto?
Awatar użytkownika
walentyna88

Re: Ozdobne sufity

Post autor: walentyna88 »

Mnie zawsze marzył się w kuchni sufit podświetlany, a teraz dzięki firmie Efekt mogłam zrealizować swoją zachciankę. Aranżacja bardzo pasuje do całego wystroju, ale pochwała należy się przede wszystkim fachowcom za kawał dobrze wykonanej pracy.
Awatar użytkownika
Kaja

Post autor: Kaja »

Mi ogólnie bardzo się podobają dekoracje sufitów takie jak podwieszane rozety sklep internetowy Happenings.pl oferuje je po całkiem atrakcyjnych cenach. Jeśli więc Wam również podoba się coś takiego, to polecam się tam rozejrzeć ;)

skutki niedoboru magnezu
Awatar użytkownika
samaki

Post autor: samaki »

Jeśli chodzi o mój gust to zdecydowanie wygrywają sufity podwieszane punktowe z oświetleniem, takie które można stąd zamówić https://manufakturarzeczy.pl/ . Męża właśnie namawiam, bo przydałoby się odświeżenie salonu, a taki sufit fajnie by się prezentował
Awatar użytkownika
alena

Post autor: alena »

Wybór desek drewnianych to decyzja, która zapewnia wnętrzom naturalne piękno i trwałość na długie lata. Drewno, jako materiał, dodaje przestrzeni ciepła i unikalnego charakteru, a deski drewniane są wszechstronnym rozwiązaniem zarówno do wnętrz, jak i na zewnątrz. Niezależnie od stylu aranżacji, deski drewniane wprowadzają do domu wyjątkowy klimat i ponadczasową elegancję.
ODPOWIEDZ