Płytki na podłodze

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Liwka

Płytki na podłodze

Post autor: Liwka »

Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem w moim domu, które dla wielu wydaje się dość kontrowersyjne. Otóż planuję zamiast paneli, na całej podłodze w mieszkaniu położyć płytki, co o tym myślicie? Warto tutaj dodać, że chcę, żeby były to płytki imitujące drewno, na pewno będzie to zdecydowanie bardziej trwałe rozwiązanie niż panele.
aśka

Re: Płytki na podłodze

Post autor: aśka »

A co powiecie na promocje na deski podłogowe firmy balticwood ? Według mnie oferta jest naprawdę bardzo korzystna, producent oferuje najlepszej jakości deski podłogowe, które prezentują się po prostu fantastycznie, a cena jest dosyć atrakcyjna, więc jak najbardziej warto postawić tutaj na zakup
oluś10

Post autor: oluś10 »

Ja jestem raczej zwolennikiem naturalnego wykończenia wnętrz i dlatego u siebie mam bardzo dużo drewna więc również na podłodze jest położony parkiet. Mam również do tego oczywiście listwy przypodłogowe i bardzo elegancko wygląda całość. Polecam
Awatar użytkownika
paniola

Post autor: paniola »

Co dajemy na podłogę ? Na prawdę wiele różnych materiałów można wykorzystać jako materiał na podłogę. Wiele osób decyduje się na drewno i ale i panele winylowe mają wielu zwolenników. Jeśli szukacie dobrych materiałów na podłogi to proponuję wam ten oto adres podłogi Białystok .Tam , oprócz dużego wyboru różnych materiałów na podłogi możecie liczyć na dobre rady osób pracujących w tej firmie.
ODPOWIEDZ