renova.bielsko opinie
Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
- arti
Re: renova.bielsko opinie
Wiesz co, z tego co słyszałam, to RENOVA jest firmą z wieloletnim doświadczeniem, specjalizującą się w profesjonalnym oczyszczaniu różnego rodzaju powierzchni. W swojej ofercie posiadają zarówno usługi dedykowane Klientom biznesowym, jak i indywidualnym.
- ine
A słyszeliście, że ta firma www.renova.bielsko.pl może również doradzić na każdym etapie zakładania terenów zielonych, od przycinania krzewów po usługi stałego utrzymywania ogrodów? Do ich dodatkowa usługa, z której możemy skorzystać.
- inka
Również mogę coś powiedzieć o renova.bielsko, mianowicie, korzystaliśmy z ich usług w firmie, gdy potrzebowaliśmy profesjonalnego czyszczenia rynien, posadzki i kostki brukowej przed naszą siedzibą. Po zimie trzeba było się tym zająć, a oni wykonali swoją pracę ekspresowo i bardzo dokładnie.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:22 przez inka, łącznie zmieniany 1 raz.
- kil
Słyszałam o tej firmie Renova, ponieważ mój znajomy korzystał z ich usług w zakresie czyszczenia basenów i oczek wodnych. Poradzili sobie z tym zadaniem bardzo dobrze, z tego co wiem, to mój znajomy nie narzekał na nic
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:26 przez kil, łącznie zmieniany 1 raz.
- kiser
Tak jak ktoś wspominał o ogrodach, tak również mogę to potwierdzić. Firma renova.bielsko zajęła się u mnie przycinką i karczowaniem drzew w ogrodzie oraz również posadzili piękne kwiaty. Zajęli się moim ogrodem od A do Z, a ja mogę się cieszyć pięknym miejscem do odpoczynku.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:27 przez kiser, łącznie zmieniany 1 raz.
- kotmoc
Również chciałam skorzystać z Renova Bielsko, ponieważ mój ogród woła o pomstę do nieba. Myślę, że jest tam co robić, ale na szczęście mają w swojej ofercie ogólną pielęgnację ogrodów i czyszczenie kostki brukowej - a to z tym mam największy problem.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:30 przez kotmoc, łącznie zmieniany 1 raz.
- omo
Oj tak, zgodzę się ze wszystkimi opiniami na temat Renova.bielsko. To naprawdę sprawdzona i profesjonalna firma, która zajmuje się oczyszczaniem różnych powierzchni, ale także mają w swojej ofercie pomoc w zakresie pielęgnacji ogrodów. Sądzę, że naprawdę można im zaufać.
hulajnoga trójkołowa globber
hulajnoga trójkołowa globber