Zielone rozwiązania

Wątek dla wielbicieli wnętrz i ogrodnictwa. Wszystko, co musisz wiedzieć o sklepach z asortymentem przydatnym przy budowie i urządzaniu domu i ogrodu.
Awatar użytkownika
sulisław_78

Zielone rozwiązania

Post autor: sulisław_78 »

Jakie zielone rozwiązania macie w swoim domu? Czy ktoś z Was zdecydował się na instalację fotowoltaiczną, pompę ciepła albo jakieś inne ekologiczne ogrzewanie? Co zdecydowanie polecacie, co jest tylko zrobieniem sobie kosztów i nie opłaca się w ogóle? Szukam fajnych, ekologicznych ale też ekonomicznych rozwiązań do domu. Co możecie polecić, co odradzacie?
Dżeki

Re: Zielone rozwiązania

Post autor: Dżeki »

Jest dokładnie tak jak piszesz i oczywiście same pompy ciepła są na pewno bardzo dobrą opcją. Ja jeszcze chcę powiedzieć, iż całkiem niedawno rozważałem zakup pompy ciepła Kaisai ze względu na całkiem atrakcyjną cenę. Mimo wszystko zrezygnowałem z tej opcji gdyż takie urządzenie moim zdaniem musi być mi znane.
anetaaa

Post autor: anetaaa »

U mnie naprawdę sporo opcji ma to, by działać w związku z budowaniem autorytetu, ale i domu do którego chce się wracać. Stąd ja mam na oku coś takiego jak podgrzewacze wody przepływowe elektryczne . Bycie eko jest dla mnie naprawdę ważne. Pamiętajcie o tym.
maładama

Post autor: maładama »

Może nie jestem jakoś specjalnie przygotowana, ale dla mnie taki https://www.mgprojekt.com.pl/zosia-4 domek będzie w zupełności wystarczający. Wydaje mi się, że w tym obszarze naprawdę warto ogólnie pomyśleć. To coś, co pozwoli nam na komfort, a w końcu o to chodzi. Zgodzicie się?
ODPOWIEDZ