Cera trądzikowa - problemy

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Kełka

Cera trądzikowa - problemy

Post autor: Kełka »

Jakie kosmetyki i preparaty są warte uwagi jeżeli chodzi o walkę z cerą tłustą i trądzikową? Potrzebuję konkretnych propozycji i marek na które same stawiacie i rzeczywiście przyniosło to dobre efekty. Pozdrawiam i liczę, że jednak z Waszą pomocą uda mi się podjać racjonalną decyzję :)

poradnik do gry magiczny kamień
Mileńka

Re: Cera trądzikowa - problemy

Post autor: Mileńka »

Wiesz co myślę, że akurat w tym zakresie warto abyś sprawdziła sobie kosmetyki marki Summe https://summe.pl/ jak dla mnie zdecydowany numer jeden jeżeli chodzi o naturalny skład, skuteczność działania przy problemach z cerą trądzikową i przebarwieniami. Jednocześnie duże wsparcie obsługi i też nawet moja kosmetyczka zaczęła coraz częściej wprowadzać ich produkty do oferty.
Aneśka

Post autor: Aneśka »

U mnie akurat jeżeli chodzi o kłopoty z przebarwieniami to skutecznie pomoga seria Beclarity korzystając z rozjaśniającego mleczka, serum na przebarwienia itd. Kontroluje produkcję i syntezę melaniny, hamując tym samym aktywność enzymatyczną tyrozynazy.Kilka tygodni systematycznego użytkowania i efekty są bardzo dobre :)
Kełka

Post autor: Kełka »

Aneśka pisze: ↑25 cze 2021, 21:26 U mnie akurat jeżeli chodzi o kłopoty z przebarwieniami to skutecznie pomoga seria Beclarity korzystając z rozjaśniającego mleczka, serum na przebarwienia itd. Kontroluje produkcję i syntezę melaniny, hamując tym samym aktywność enzymatyczną tyrozynazy.Kilka tygodni systematycznego użytkowania i efekty są bardzo dobre :)
A to ciekawe o tej marce jeszcze nie słyszałam, jednak jak macie tak dobre opinie na ich temat to chyba czas najwyższy poznać :D
MałgosiaAś

Post autor: MałgosiaAś »

Jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedziami poprzedników i również uważam, że warto tutaj zastanowić się właśnie nad marką Summe i szczególnie z tej linii oczyszczająca Pianka ze Słodkich Pomarańczy, czy też peeling AHA z Wit C. Dobra cena, miła obsługa i sprawna dostawa żeby zacząć lepiej radzić sobie z problemami trądzikowymi.
Fańka

Post autor: Fańka »

W przypadku kiedy będziecie szukali fajnych podpowiedzi i wskazówek odnośnie zmian trądzikowych to tutaj na pewno warto tutaj zwrócić uwagę na wskazówki przygotowane na portalu https://yummymummyideas.pl/ gdzie dowiecie się więcej m.in na temat "Bardzo sucha skóra – jaki krem?" czy też najczęściej popełniane błędy "Błędy w makijażu – TOP 5" Mam nadzieję, że będziecie pozytywnie zaskoczone zmianami!
świnka

Post autor: świnka »

Do cery trądzikowej są dedykowane też kapsułki NEOGLANDYNA, do stosowania 3 razy dziennie.
Bardzo dobry produkt, który zawiera m.in. Niezbędne Nienasycone Kwasy Tłuszczowe (NNKT): omega 3 i omega 6. Te wpływają na zdrowy stan cery. Nie zaszkodzi wypróbować kuracji!
emiiilka

Post autor: emiiilka »

Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na https://ionclinic.pl/ . To miejsce oferuje zabiegi medycyny estetycznej, które nie tylko przynoszą rezultaty, ale także są wykonywane z naciskiem na detale. Personel zawsze stawia na indywidualne podejście do klientów, co jest niezwykle ważne.
ODPOWIEDZ