Jak dbacie o pracowników

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
Kamilla36

Jak dbacie o pracowników

Post autor: Kamilla36 »

Zastanawiam się nad tym jakich kroków się podejmujecie aby zadbać o swoich pracowników. Mi do głowy przyszedł pomysł wprowadzenia korepetycji dla ich dzieci. Myślicie, że dobrze to przyjmą i będą z tego zadowoleni? Może wiecie jak się za to zabrać, bo sama nie bardzo wiem...
Maśka98

Re: Jak dbacie o pracowników

Post autor: Maśka98 »

Staram się dawać swoim pracownikom godziwe wynagrodzenie i poza ich pracodawcą, być także ich przyjacielem. Twój pomysł z korepetycjami dla dzieci pracowników przedstawiłam też swoim pracownikom i bardzo się im spodobał. My zamierzamy podjąć współpracę z benefit tutor. Polecam :)
Paweł45

Post autor: Paweł45 »

To właśnie pracownikom zawdzięczamy wszystkie sukcesy więc naprawdę bardzo trzeba o nich dbać, bo w przeciwnym razie odejdą. Chociaż nie zawsze jest to łatwe, warto pokazywać, że nam na nich zależy. Sam zamierzam wprowadzić wspomniane przez Was korepetycje dla ich dzieci i zamierzam przy tym skorzystać z oferty od Benefit Tutor.
Awatar użytkownika
White

Post autor: White »

Ja staram się stosować każdą metodę na to, aby praca była bezpieczna dla każdego pracownika na każdym stanowisku. W przypadku personelu sprzątającego staram się stosować ekologiczne środki czystości w firmie, bo wpływa to na komfort i bezpieczeństwo pracowników. Takie środki dobrze czyszczą i są bezpieczne dla środowiska.
ODPOWIEDZ