julomax opinie

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
bunia

julomax opinie

Post autor: bunia »

zamawiał ktoś z was na julomax.pl parkiet drewniany? szukamy dobrej podłogi 1 gatunku pod podłogówkę

otwieranie bram skrzydłowych
Awatar użytkownika
nana

Re: julomax opinie

Post autor: nana »

my mamy od nich klepke drewnianą. piękna jest bez zbędnych klejów, co też nie jest obojętne dla zdrowia.
Awatar użytkownika
melka3

Post autor: melka3 »

tak jak patrzę to ofertę mają super no i cenowo bardzo rozsądnie - ja bym kupowała
Awatar użytkownika
funia

Post autor: funia »

Zamawialismy parkiet drewniany, mamy podłogówkę wszystko hula jak trzeba. Sam montaż i panele robili już nam znajomi, ale i oni mówili że widać że to jakościowa podłoga.
Awatar użytkownika
dario

Post autor: dario »

mam już kilka lat podłogę od nich - nic się nie dzieje, co roku wygląda nawet lepiej. a jakby się zdarła to trzeba wycyklinowac i po kłopocie.
Awatar użytkownika
aleo

Post autor: aleo »

to prawda piękne te produkty mają, ah marzy mi się taka podłoga drewniana, ale póki co zostaje tylko w sferze marzeń bo mam dwa psy w domu i byłoby mi szkoda.
Awatar użytkownika
bula

Post autor: bula »

sporo o nich słyszałam i też planuję zakup do mojego nowego domu :) mam nadzieję że przy wiekszym zamówieniu będzie można ponegocjować troszkę cenę.
Awatar użytkownika
lajka

Post autor: lajka »

Mamy panele drewniane od nich i jestem bardzo zadowolona - to zupełnie nowa jakość podłogi jak przechodzisz z winyli na drewno.
ODPOWIEDZ