Karma dla dużego psa - jaką wybieracie?

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
MarekKoń

Karma dla dużego psa - jaką wybieracie?

Post autor: MarekKoń »

Hej
Przychodzę do Was z pytaniem odnośnie wyboru dobrej jakości karmy dla dużego psa. Na co warto tutaj zwrócić uwagę i przede wszystkim gdzie szukać najlepszych propozycji pod względem cen, składu i oczywiście smakowitości bo też nasza psina wszystkiego nie zje :D
Fileńka

Re: Karma dla dużego psa - jaką wybieracie?

Post autor: Fileńka »

Co do samego wyboru karmy wysokiej klasy to według mnie warto wymienić markę Emipre PetFood którzy na ten moment jako jedyni produkują karmę z 80% zawartością świeżego mięsa i jest to tylko dziczyzna i jagnięcina. Nasz owczarek ją uwielbia i bardzo mu smakuje. Poza tym mają też różne przysmaki z którymi łatwiej też nauczyć różnych umiejętności psiaka :)
Luceś

Post autor: Luceś »

Fileńka pisze: ↑23 maja 2021, 11:24 Co do samego wyboru karmy wysokiej klasy to według mnie warto wymienić markę Emipre PetFood którzy na ten moment jako jedyni produkują karmę z 80% zawartością świeżego mięsa i jest to tylko dziczyzna i jagnięcina. Nasz owczarek ją uwielbia i bardzo mu smakuje. Poza tym mają też różne przysmaki z którymi łatwiej też nauczyć różnych umiejętności psiaka :)
Akurat jeśli chodzi o samą markę czyli empire petfood to też mam dobre zdanie na ich temat bo jednak mamy pewność co do czystości składu, bardzo dobrej jakości mięsa. No i jak jeszcze nie widzieliście to można sobie skorzystać z kodu rabatowego FB10 żeby kupować taniej o 10% także na pewno się przyda.
MarekKoń

Post autor: MarekKoń »

Fileńka pisze: ↑23 maja 2021, 11:24 Co do samego wyboru karmy wysokiej klasy to według mnie warto wymienić markę Emipre PetFood którzy na ten moment jako jedyni produkują karmę z 80% zawartością świeżego mięsa i jest to tylko dziczyzna i jagnięcina. Nasz owczarek ją uwielbia i bardzo mu smakuje. Poza tym mają też różne przysmaki z którymi łatwiej też nauczyć różnych umiejętności psiaka :)
No dzięki wielkie za podpowiedzi, sprawdzę w takim razie jak to wygląda odnośnie składu i oby niejadkowi posmakowała :D
PatrykEnoś

Post autor: PatrykEnoś »

Jeśli chodzi o naszego owczarka niemieckiego który jest z nami już kilka lat to też jednak nie zje byle czego, ale i my staramy się też dobierać jednak najlepsze produkty żeby nie cierpiał też jego brzuszek podczas trawienia. Wolę zamówić karmę raz na dłuższy czas, dlatego u nas to raczej duży worek 'EMPIRE Hipoalergiczna Karma Dla Dorosłych OWCZARKÓW 24kg + 2 przysmaki" https://empireshop.pl/hipoalergiczna-ka ... aki-gratis tym bardziej że mozna jeszcze trochę obniżyć cenę rabatem :)
Gośka22

Post autor: Gośka22 »

Ja od dawna mam swój sprawdzony sklep z karmą dla psów gdzie zaopatruję mojego zwierzaka i jest to Skład Karmy. Mają świetnie skomponowane jedzenie na każdy okres życia dla psów i kotów i atrakcyjne ceny oraz szybką dostawę. Wiem że mój zwierzak dostaje 100% najlepsze jedzenie bez żadnych śmieciowych dodatków.
Awatar użytkownika
White

Post autor: White »

Moim zdaniem najlepiej będzie zapytać o radę odpowiedniego weterynarza. Ja ze swoim psem wybieram się od dawna do przychodni https://weterynariaradosc.com.pl/ w Warszawie, bo wiem że mogę u nich liczyć na profesjonalną pomoc oraz wszelkie porady. Dzięki temu mam pewność, że mój pies jest pod odpowiednią opieką.
maruś

Post autor: maruś »

Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... https://sklep.papugolandia.pl/product-c ... dla-papug/
Malwina3

Post autor: Malwina3 »

Nie tylko karma jest ważna ale też np. coś na kleszcze. Fiprex Duo jest rekomendowany przez weterynarzy, co świadczy o jego skuteczności i bezpieczeństwie dla psów. Preparat został przetestowany klinicznie i spełnia wszystkie standardy jakościowe. Weterynarze polecają Fiprex Duo swoim pacjentom, ponieważ wiedzą, że preparat działa skutecznie i nie szkodzi psom.
eles

Post autor: eles »

Zapewnienie dobrego samopoczucia naszym zwierzętom domowym ma kluczowe znaczenie i tutaj suplementy na pewno będą korzystne. Jednym z takich suplementów, który w ostatnim czasie zyskuje na popularności, jest olej konopny CBD. Stwierdzono, że olej ten ma wiele korzyści zdrowotnych dla zwierząt domowych. Ważne jest jednak, aby wybrać wiarygodnego dostawcę, który oferuje produkty wysokiej jakości i pod tym względem marka https://hempets.pl/ wyróżnia się jako zaufany dostawca najwyższej klasy suplementów dla zwierząt domowych.

getin bank licytacje
miraka

Post autor: miraka »

Rodzajów karm jest naprawdę dużo i ciężko wskazać konkretną nie znając sytuacji psa i jego ewentualnych schorzeń czy zapotrzebowań. Osobiście radziłabym sprawdzić na portalu https://zoocial.pl/ jak wygląda prawidłowe żywienie psa, jak dobierać karmę, na co zwracać uwagę i czego się wystrzegać
ODPOWIEDZ