Klimatyzacja Wrocław
Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
- żywia1978
Klimatyzacja Wrocław
Hej! Powiem wam, że naprawdę trudno jest znaleźć zaufaną firmę zajmującą się klimatyzacją we Wrocławiu. Mimo wszystko udało mi się trafić na ofertę klima24h.pl. Pytanie tylko, czy faktycznie są tak dobrzy? Jakie macie zdanie?
- Maryna
Re: Klimatyzacja Wrocław
Nie tylko sprzedaż i montaż, ale i naprawa klimatyzacji jest specjalnością firmy Klima24h. Oferują kompleksowe usługi w naprawdę dobrej cenie, a do tego mają nad wyraz profesjonalne podejście do realizacji zleceń. Świetnie trafiłaś, dlatego moim zdaniem powinnaś skorzystać z ich usług.
Post autor: Kołek »
Ja mogę wam polecić ale nie z Wrocławia a z Warszawy bardzo dobrą firmę zajmującą się klimatyzacjami http://clima.com.pl/ Są bardzo rzetelni, mają ogromną wiedzę na ten temat oraz nie są aż tak drodzy. Znajoma bardzo chwaliła ich podejście do klienta które w sumie zadecydowało że w końcu tą klimatyzację założyła.
Post autor: Aneta S »
Polecam LepszePowietrze.com na terenie Wroclawia i okolic.
Firma ponad rok temu przygotowala nam projekt klimatyzacji do nowobudowanego domu. Projekt wyszedl najlepiej i najatrakcyjniej cenowo w porownaniu z innymi firmami z ktorymi rozmawialismy. Sam dobor jednostek i montaz wyszedl bardzo profesjonalnie. Klima ponad rok dziala bez zarzutu, bez usterek. Moge smialo polecic. Teraz raz do roku robimy przeglad i czyszczenie i tyle. Bardzo dobry kontakt z firma.
Firma ponad rok temu przygotowala nam projekt klimatyzacji do nowobudowanego domu. Projekt wyszedl najlepiej i najatrakcyjniej cenowo w porownaniu z innymi firmami z ktorymi rozmawialismy. Sam dobor jednostek i montaz wyszedl bardzo profesjonalnie. Klima ponad rok dziala bez zarzutu, bez usterek. Moge smialo polecic. Teraz raz do roku robimy przeglad i czyszczenie i tyle. Bardzo dobry kontakt z firma.
Post autor: gośkaa »
Szczerze mówiąc ja zastanawiam się nad tym by kupić na dniach klimatyzator przenośny . Ogólnie jest on bardzo starannie wykonany i przede wszystkim można go też kupić w atrakcyjnej cenie, więc może jednak to będzie dla was bardzo korzystny zakup.
- paniola
Czy waszym zdaniem klimatyzacja przenośna to dobry wybór? Czy taka klimatyzacja jest równie wydajna jak klimatyzacja na ścianę? Jeśli potrzebujecie klimatyzacji okazjonalnie i zmieniacie pomieszczenia, w których przebywacie, to wydaje mi się ,że to idealne rozwiązanie. Jeśli ktoś z was korzysta bądź korzystał z takiego rowiązania to bardzo proszę o ocenę tego wyboru.
Post autor: henio »
Klimatyzatory Gree to popularny wybór ze względu na swoją wydajność i trwałość. Firma https://www.climapolska.com.pl/klimatyzatory-gree/ oferuje szeroki wybór klimatyzatorów tej marki, które mogą zapewnić Ci komfortowe warunki w Twoim pomieszczeniu. Skontaktuj się z nimi, aby uzyskać więcej informacji na temat dostępnych modeli.