najlepsza apteka stacjonarna

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
joanka10

najlepsza apteka stacjonarna

Post autor: joanka10 »

W których aptekach stacjonarnych robicie na co dzień zakupy? Jak wypadają cenowo? muszę kupić trochę leków dla rodziców i chciałabym to zrobić możliwie najtaniej
taratara

Re: najlepsza apteka stacjonarna

Post autor: taratara »

Wydaje mi się, że w dozie ceny mają najlepsze, przynajmniej jeśli chodzi o te leki i suplementy, które ja kupuję regularnie. Zawsze kupuję w tej aptece i nie zauważyłam żadnych większych podwyżek
joanka10

Post autor: joanka10 »

w takim razie koniecznie muszę się wybrać do dozu po leki, od razu kupię większe zapasy rzeczy, których u nas schodzi więcej, dobrze, że chociaż w jednym miejscu ceny tak mocno nie poszybowały
Ismet

Post autor: Ismet »

Porównywałam ceny w różnych aptekach, ale jeśli mam być szczera, nie ma to większego sensu, bo faktycznie w DOZie już od dawna kupi się leki zdecydowanie najtaniej.
wiśnia

Post autor: wiśnia »

Tak tak swego czasu porównywałam, ale teraz już mi szkoda czasu i nerwów, mam zaufanie tylko do apteki dbam o zdrowie. Wiem, że jak do nich pójdę stacjonarnie to nie przepłacę.
merka

Post autor: merka »

Też chodzę już tylko do dozu, mają najlepsze ceny w porównaniu do innych aptek. No i dostępność leków czy suplementów też jest spora w tej aptece. W razie czego zawsze mają jakieś zamienniki
majuska

Post autor: majuska »

W moim mieście też najtaniej wychodzi w DOZ zarówno leki na receptę jaki i suplementy, które muszę zażywać. Nie lubię przepłacać, szukam oszczędności więc kupuję tylko w DOZ.
Awatar użytkownika
milan

Post autor: milan »

W DOZie faktycznie ceny są najlepsze i nie rosną. Zakupy w aptekach DOZ to zdecydowanie oszczędność. A oszczędności w dzisiejszych czasach szuka każdy z nas.
muzyczka

Post autor: muzyczka »

Stacjonarnie najlepiej wychodzi DOZ, kupuję u nich od dawna i ceny cały czas są jak kiedyś, nie było podwyżek. Mówię i o lekach na receptę jak i o suplementach.
fiona

Post autor: fiona »

Ostatnio porównałam różne apteki i faktycznie DOZ wyszło u mnie najtaniej, kupuję już tylko u nich, moi rodzice też zaczęli korzystać, bo nie ma sensu przepłacać za ten sam produkt.
Karolka

Post autor: Karolka »

Moim zdaniem najlepszą i przy okazji równiez najtańszą apteką stacjonarną jest doz. Kupuję tam regularnie, nie ma problemów z dostępnością, a ceny są naprawdę konkurencyjne
zgliszka

Post autor: zgliszka »

Stacjonarnie najlepsza i przede wszystkim najtańsza jest DOZ, w moim mieście tam są najlepsze ceny, wracam do nich regularnie aby kupić swoje leki na receptę.
justa

Post autor: justa »

Mi też się wydaje, że najlepiej wypada DOZ, porównywałam ostatnio ceny antybiotyku dla dziecka i właśnie w DOZie wyszło najtaniej, dlatego często do nich wracam.
ODPOWIEDZ