Numery telemarketerów

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Biedrąka

Numery telemarketerów

Post autor: Biedrąka »

Hej! Jeśli szukacie strony, na której można sprawdzić który telemarketer do nas dzwoni to zapraszam na stronę czy-odebrac. Na tej stronie osobiście znalazłam kilka wkurzających, nieznanych numerów. Zawsze się zastanawiałam kto do mnie dzwonił, a teraz już wiem. Po wpisaniu danego nieznanego numeru, można również za darmo i bardzo szybko dodać komentarz. Bo a nóż akurat odebraliśmy i wiemy kto to. Polecam, bo dzięki temu, my pomagamy innym, inni pomagają nam non profit.
Mizore

Re: Numery telemarketerów

Post autor: Mizore »

Witam! Także miałem kłopot z natrętnymi numerami, jakie cały czas do mnie wydzwaniały – najczęściej były to jakieś dziwne firmy, ankieterzy lub naciągacze. Na szczęście natknąłem się na serwis, jaki pozwala sprawdzić opinie o numerze telefonu: https://czyj.pl/ . Dzięki tej stronie szybko sprawdzałem, kto do mnie wydzwania i zacząłem natychmiast blokować te numery, które inni użytkownicy zgłaszali jako podejrzane lub spam. To rzeczywiście ułatwia życie – polecam sprawdzić.
ODPOWIEDZ