Spacerówka FLEX z firmy Euro Cart - warto kupić ?

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
orulaa

Spacerówka FLEX z firmy Euro Cart - warto kupić ?

Post autor: orulaa »

Cześć i czołem :) Czy sa na forum rodzice, którzy posiadają wózek z euro cart - model Flex? Chcę go kupić bo wygląda obłędnie ( uwielbiam te pastelowe kolor), ale jednak jestem ciekawa też jak z jakością ?
Awatar użytkownika
tutsi

Re: Spacerówka FLEX z firmy Euro Cart - warto kupić ?

Post autor: tutsi »

Nie mam tego wozka ale jak napisalas pastele to musialam zerknąć haha bo tez mam do nich slabość. Wizualnie daje 10.10, na temat jakości się nie wypowiadam bo nigdy go nawet na żywo nie widziałam :)
Awatar użytkownika
kixia

Post autor: kixia »

Ja mam, ja mam :) co konkretnie chcesz wiedzieć na jego temat?
Awatar użytkownika
orulaa

wszystko haha :) czy siedziso jest duże, jak amotyzacja, jak się prowadzi itd. bo widze, ze cena jest bardzie okej.
Awatar użytkownika
kixia

No ich wozki maja to do siebie, ze kosztują niewiele a przy tym są bardzo fajne jakościowo :) to dośc duży wózek, siedzisko jest szerokie i wysokie, to co fajne to też te duże koła z tyłu ( 21 cm). No i prowadnica ma regulowaną wysokość. Warto, naprawdę warto :)
Awatar użytkownika
orulaa

dzięki kixia bardzo przydatne informacje :) tak czytam i czytam i wydaje mi się, ze go kupię, nie znajdę nic lepszego w tej cenie :)
Awatar użytkownika
kixia

to fakt, a i z jakości bedziesz zadowolona. po co przepłacać jeśli można kupić Flexa i mieć wszystko co najlepsze :)
Awatar użytkownika
Zoeva

Post autor: Zoeva »

ja oprócz wózka mam jeszcze nosidełko od kinder hop :) i jest naprawdę super :) zwłaszcza jak chcemy na szybko wyjsc do sklepu czy na spacer z psem
Awatar użytkownika
orulaa

no i stało się, zamówiłam Flexa :) czekamy na dsotawe, juz sie nie moge doczekac pierwsze spaceru :)
Awatar użytkownika
kixia

no i bajka, dobra decyzja, na pewno bedziesz zadowolona :) oczywiście czekamy tu na info jak wrazenia po piuerwszym spacerze bo juz Ci na pewno takie wyjscie da obreaz tego jak wozek bedzie sie sprawowal :)
Awatar użytkownika
piotrowska

Post autor: piotrowska »

Ja też myślałam o tej spacerówce ale potrzebowałam też spacerówki typowej na wyjazd do spakowania do samolotu stąd wybór padł na x-landera x-fly, bo to leciutka spacerówka którą można łatwo złożyć i spakować a także nosić na ramieniu jak torbę
Awatar użytkownika
jakub

Post autor: jakub »

A my od początku wiedzieliśmy którą spacerówkę chcemy, żona upatrzyła sobie już wcześnie silver cross swift, a to wyjątkowo lekka spacerówka z dużą budą i amortyzacja wszystkich kół, regulowanym oparciem i podnóżkiem, jest mega wygodna dla dziecka
ODPOWIEDZ