Cześć, chciałbym Wam serdecznie polecić niedawno założony, ale bardzo dynamicznie rozwijający się sklep Modjeska, którego przedmiotem zainteresowania jest głównie, choć nie jedynie bielizna damska. Można tam znaleźć najróżniejsze rodzaje wspomnianej bielizny damskiej, ale również męskiej i wiele innych. Obsługa sklepu działa naprawdę w sposób mocno profesjonalny, więc nie ma żadnych problemów z realizacją zamówień. Mogę zatem udzielić szczerej i pewnej rekomendacji!
gres terakota glazura różnica
Sprawdzony sklep z bielizną damską
Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
- Kaja
Re: Sprawdzony sklep z bielizną damską
Jeśli chodzi o halki damskie, to ja bardzo ładne widziałam ostatnio w sklepie internetowym https://mewa24.pl/374-halki-damskie. Są tam one dostępne w różnych rozmiarach, więc sądzę, że dla każdego się coś znajdzie, polecam
Post autor: DariaOś32 »
Zdecydowanie mogę polecić Wam, abyście zapoznały się z ofertą sklepu Lovita.pl z piękną i dobrze wykonana bielizną. Ilość propozycji w bardzo dobrych cenach naprawdę pozytywnie zaskakuje. Ja sama kupiłam sobie u nich bodystocking i nową koszule nocną, które przyznam świetnie na mnie leżą
Post autor: Ineś1234 »
LOVITA to oszuści , ja czekałam 6 miesięcy na piżame i komplet bielizny, dopiero po kilku mailach wysłano po raz drugi przesyłkę, pierwsza nie doszła. Komplet bielizny przyszedł w złym rozmiarze , krzywo uszyty, nierówny, okropny , w ogóle nie taki jak na zdjęciu , teraz nie chcą mi pieniędzy oddać tylko każą odesłać do Chin na własny koszt , cena wysyłki to 20 zł !!!