Stolik pod gramofon
Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Stolik pod gramofon
Post autor: Jonek77 »
Witam, czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jakie stoliki pod gramofon warto będzie zwrócić uwagę pod względem jakości wykonania i jednocześnie, aby też było dodatkowe miejsce na płyty winylowe pod spodem. Dobrze izolowany od podłogi i aby też dźwięk się równomiernie rozchodził. Pozdrawiam i bardzo dziękuję za spostrzeżenia!
Re: Stolik pod gramofon
Post autor: Bartiik »
Odnośnie poszukiwań dobrej jakości stolików pod gramofon to warto będzie sprawdzić ofertę przygotowaną przez FreeOutSound u których znajdziesz takie modele, jak stolik hi fi FOS 510sl z systemem antywibracyjnym Ambipad na każdy blat oraz izolacją od podłogi w systemie Isone.
Post autor: SzymonKK »
No dokładnie tutaj warto postawić na jakościowe rozwiązania, które również mają odpowiednie systemy. Na pewno warto będzie sprawdzić sobie na przykład stereo hifi cabinet FOS-50AS to szafka pod taki sprzęt audio z dodatkowym miejscem na płyty winylowe. Do tego z przeszkleniami i posiada dodatkowy blat z absorberem izolacyjnym. Pozdrawiam i daj znać na jaki wariant ostatecznie postawiliście.
Post autor: Jonek77 »
No to skoro tak radzicie to na pewno sprawdzę i mam nadzieję, że jednak trochę tych informacji jeszcze się pojawi. Pozdrawiam serdecznie i fajnie, ze sporo spostrzeżeń się pojawiło.
Post autor: Donnek »
Zabierając sie za poszukiwania wysokiej jakości w zakresie wyboru odpowiedniego stolika pod gramofon, który będzie funkcjonalny, stylowy i jednocześnie będzie miał pozytywny wpływ na jakość rozchodzenia się dźwięku. Takie propozycje możesz sprawdzić w ofercie FreeOutSound mi akurat z tych propozycji jakie mają w ofercie najbardziej podoba się Audi Hifi Rack FOS 6AS. Dlatego warto się przekonać i co najważniejsze wybrać jak najlepszą z opcji dla siebie i oczywiście zgodnie z rozmiarami