Współpraca z firmą sprzątającą

Różności. Tu możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
apollina1989

Współpraca z firmą sprzątającą

Post autor: apollina1989 »

Nawiązaliście współpracę z jakąś firmą sprzątającą z Warszawy? Chodzi mi głównie o firmy, które oferują mycie okien i tym podobne usługi. Na przykład mnie zaciekawiła oferta facetoddywanow.pl. Znacie? Polecacie?
Awatar użytkownika
Jona1969

Re: Współpraca z firmą sprzątającą

Post autor: Jona1969 »

Od długiego czasu współpracuję z firmą Aquarius i bardzo sobie ich chwalę. Zlecam im ozonowanie pomieszczeń w moim biurze, żeby regularnie pozbywać się zanieczyszczeń. Uważam, że nic nie można im zarzucić. Super, polecam.
lał

Post autor: lał »

Ja korzystam z usług firmy AirOzone która od dawna zajmuje się ozonowaniem u nas w domu. Jesteśmy bardzo zadowoleni, współpraca z nimi to czysta przyjemność. Naprawdę świetna firma, która radzi sobie z ozonowaniem wyśmienicie, a do tego w naprawdę bardzo korzystnej cenie.
bylską

Post autor: bylską »

Jak ktoś kupował dom z rynku wtórnego to na pewno wie z czym się musieliśmy zmagać. Niestety poprzedni właściciele skutecznie ukryli fakt, że w domu jest grzyb. Dokładnie to zatuszowali i wyszło to dopiero po jakimś czasie od naszej wprowadzki. Jako że to zagrzybienie było naprawdę pokaźnych rozmiarów to woleliśmy zlecić to właśnie firmie jak Airozone . Powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczona efektami ich pracy. Nie spodziewałam się że grzyb zupełnie zniknie, a jednak!
ODPOWIEDZ