Centrum Opieki Familia

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
Awatar użytkownika
bogusz82

Centrum Opieki Familia

Post autor: bogusz82 »

Dobrze znacie Centrum Opieki Familia w Łodzi? Na moje oko ta placówka ma jedną z atrakcyjniejszych ofert i zastanawiam się, czy nie starać się tam o miejsce dla mojego taty. Nie jestem w stanie zająć się nim na tyle, na ile wymaga jego choroba.
Awatar użytkownika
Lubosław1980

Re: Centrum Opieki Familia

Post autor: Lubosław1980 »

Chyba największą zaletą Familii jest rodzinna atmosfera, jaką tworzą pracownicy. Właśnie dzięki temu mieszkańcy czują się komfortowo. Bardzo dba się o ich zdrowie czy kondycję. Według mnie takich placówek to ze świecą szukać.
Awatar użytkownika
Zoeva

Post autor: Zoeva »

to moja babcia jest strasznie schorowana... Moja babcia miała spore problemy z utrzymaniem dobrej diety. Chociaż za życia nie paliła ani nie pila alkoholu okazało się ze ma alergie pokarmowe i musi uważać na to co je. Dlatego tez ostatecznie oddalismy ją do domu seniora http://podtopolami.eu
MireckaŚ

Post autor: MireckaŚ »

Tego domu opieki nie znam, ale jeśli ktoś z Was szukałaby domu opieki w Nowym Dworze Mazowieckim to polecam "Dom Rodzinny". To porządna placówka dla osób starszych. Konkretnie jest to zakład opiekuńczo-leczniczy. Mają też oddział paliatywny, więc i bardzo schorowane osoby mogą tam przebywać u nich.
ODPOWIEDZ