dentalcare.lit.pl opinie

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
Awatar użytkownika
Adnan

dentalcare.lit.pl opinie

Post autor: Adnan »

Jakiego stomatologa polecacie w Brzegu? Znacie dentalcare.lit.pl? Doktor Marcin Kelm ma bardzo dobre opinie w sieci i wśród moich znajomych, dlatego zastanawiam się nad wizytą u niego. Byliście?
Awatar użytkownika
ilza1970

Re: dentalcare.lit.pl opinie

Post autor: ilza1970 »

Ciężko znaleźć dobrego stomatologa, ale doktor Kelm z dentalcare.lit.pl naprawdę zna się na zębach :P Wyleczył mi je w dwie wizyty, a było co robić. Prawdziwy specjalista.
Awatar użytkownika
adrian90

Post autor: adrian90 »

Pan doktor Kelm to specjalista chirurgii stomatologicznej, który naprawę uratował moje zęby. Polecam leczenie w dentalcare.lit.pl, jeśli szukacie profesjonalnej i przede wszystkim skutecznej pomocy.

produkty colway
Awatar użytkownika
longin-77

Post autor: longin-77 »

Ja w Dental Care miałem usuwany chirurgicznie ząb, a kto ma za sobą chirurgiczne usuwanie zęba, ten wie, jak nieciekawy jest to zabieg. U tego stomatologa to było niemal przyjemne. Pan doktor jest bardzo przyjazny, zagaduje, żartuje, a przy okazji świetnie wykonuje swoją robotę.
Awatar użytkownika
Hermina64

Post autor: Hermina64 »

Najlepszy stomatolog w Brzegu i okolicach. Na Dental Care i pana doktora trafiłam z polecania koleżanki i nie planuję już nigdy zmieniać stomatologa. Od zawsze bałam się dentystów, a tutaj wreszcie nie jest strasznie i nieprzyjemnie :)
Awatar użytkownika
dorosława97

Post autor: dorosława97 »

Bardzo miły, ale też doskonale wykształcony stomatolog. Miałam w Dental care robione leczenie kanałowe, którym (po relacjach znajomych) byłam przerażona, a tam wcale nie było jakoś dużo bólu. Bardzo polecam.
Awatar użytkownika
bodosław97

Post autor: bodosław97 »

Jeśli tak jak ja nie znosicie chodzić do dentysty, to wizyta w dentalcare.lit.pl zmieni wasze postrzeganie stomatologów :) Każda wizyta jest bardzo przyjemna, a dla pana doktora nie ma problemów nie do rozwiązania.

elewacja do czerwonego dachu
Awatar użytkownika
derwit_99

Post autor: derwit_99 »

Świetny, specjalistyczny gabinet stomatologiczny. Polecam Dental Care, bo warto.
Awatar użytkownika
bogumił-80

Post autor: bogumił-80 »

Dobry stomatolog, który naprawdę pomoże wam wyleczyć chore zęby. Gorąco polecam dentalcare.lit.pl.
Awatar użytkownika
abraham93

Post autor: abraham93 »

Profesjonalne leczenie zębów. Chodzę teraz regularnie do dentalcare.lit.pl na czyszczenie, ale mam za sobą długie leczenie. Cieszę się, że trafiłem n ten gabinet, bo wreszcie doleczyłem zęby.
Awatar użytkownika
Adelard_85

Post autor: Adelard_85 »

Bez dwóch zdań najlepszy stomatolog w Brzegu. Potwierdzam opinie poprzedników. Jeśli szukasz kogoś dobrego, to tylko Dental Care.

slh
Awatar użytkownika
Lubogost_73

Post autor: Lubogost_73 »

Doktor Kelm z dentalcare.lit.pl sprawił, że przestałam się bać chodzić do stomatologa. Leczenie zębów jest u niego niemal przyjemne ;) Zero bólu.
Awatar użytkownika
rodzisława

Post autor: rodzisława »

Bardzo dobry gabinet stomatologiczny, polecam wizytę w dentalcare.lit.pl, otrzymacie tam naprawdę profesjonalną pomoc.
Awatar użytkownika
leonarda_78

Post autor: leonarda_78 »

W Dentalcare udało mi się wreszcie znaleźć specjalistę chirurga stomatologa, który poradził sobie z moim przypadkiem. Problem z głowy, a ja na pewno wrócę tam w przyszłości w razie innych problemów z zębami.
Awatar użytkownika
Nika1981

Post autor: Nika1981 »

Mam za sobą chirurgiczne usuwanie ósemki i powiem wam, że nie spodziewałam się, że to może być tak bezbolesne wydarzenie. Polecam wam Dental Care z całego serca.
Awatar użytkownika
Jasuf

Post autor: Jasuf »

Ja chodzę do dentalcare.lit.pl z dzieckiem, bo doktor Kelm jest jedynym stomatologiem, którego chce odwiedzać mój syn ;) Polecam, świetny specjalista.
Awatar użytkownika
Ładysława_84

Post autor: Ładysława_84 »

Długo próbowałam wyleczyć chore zęby u różnych dentystów aż w końcu trafiłam na dentalcare.lit.pl. Szybko i skutecznie.
Awatar użytkownika
radomił96

Post autor: radomił96 »

Chodzę do Dental care w Brzegu regularnie, bo moim zdaniem ,jeśli znajdzie się już dobrego stomatologa, to nie ma co szukać innego. Polecam!
Awatar użytkownika
Nataniel-98

Post autor: Nataniel-98 »

Ja chodzę do pana doktora co roku na wizyty kontrolne, ale kilka lat temu walczyliśmy z moimi słabymi, chorymi zębami. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, wreszcie nie mam problemów z zębami. Polecam dentalcare.lit.pl.
Awatar użytkownika
Damian-78

Post autor: Damian-78 »

Taki stomatolog to skarb. Cierpliwy, profesjonalny, poradzi sobie z każdym problemem. Chodzę do dentalcare.lit.pl od lat i na pewno nie planuję zmieniać gabinetu.
Awatar użytkownika
kasjo

Post autor: kasjo »

Polecam http://demeter.com.pl/ . Na razie jestem bardzo zadowolona. Leczenie próchnicy, usuwanie ósemek, wszystko profesjonalnie, delikatnie i bezboleśnie, na wysokim poziomie. Wizyta u dentysty to u mnie zawsze stres, a tutaj jestem spokojna. Lekarze bardzo, bardzo mili, bardzo dobra współpraca pomiędzy lek. a asystentką.
Awatar użytkownika
Leslie

Post autor: Leslie »

Jeśli zadbamy o nasze zęby i dziąsła to bez pomocy dentysty możemy mieć piękny uśmiech. Zajrzyjcie tutaj https://www.dentystapoleca.pl/ - mamy tu do wyboru wiele szczoteczek do zębów, past czy irygatorów. Jeśli mielibyście wątpliwości co do zakupienia konkretnego produktu to warto się z nimi skontaktować.
Awatar użytkownika
emilia00

Post autor: emilia00 »

fakktem jest, że nie w każdym gabinecie stomatologicznym świadczy się usługi najwyższej jakości. Własnie dlatego warto promować takie gabinety jak http://www.litynscy.pl/ o których pacjenci mówią bardzo dobrze. miałam leczone tam zeby nie raz i jestem zadowolona
Kościniec

Post autor: Kościniec »

To prawda, ale ja ilekroć korzystałam z usług http://usmiechzdrowia.pl/zabiegi/periodontologia/ efekty były bardzo zadowalające. Mam za sobą leczenie oraz resekcję- zawsze bezboleśnie, starannie . Przyjeżdżam do tej kliniki spod Warszawy, gdzie prywatne gabinety cenią się wyżej, świadcząc bardziej ograniczony niestety zakres usług.
ODPOWIEDZ