dentalcare.lit.pl opinie
Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
- Adnan
dentalcare.lit.pl opinie
Jakiego stomatologa polecacie w Brzegu? Znacie dentalcare.lit.pl? Doktor Marcin Kelm ma bardzo dobre opinie w sieci i wśród moich znajomych, dlatego zastanawiam się nad wizytą u niego. Byliście?
- adrian90
Re: dentalcare.lit.pl opinie
Pan doktor Kelm to specjalista chirurgii stomatologicznej, który naprawę uratował moje zęby. Polecam leczenie w dentalcare.lit.pl, jeśli szukacie profesjonalnej i przede wszystkim skutecznej pomocy.
produkty colway
produkty colway
- longin-77
Ja w Dental Care miałem usuwany chirurgicznie ząb, a kto ma za sobą chirurgiczne usuwanie zęba, ten wie, jak nieciekawy jest to zabieg. U tego stomatologa to było niemal przyjemne. Pan doktor jest bardzo przyjazny, zagaduje, żartuje, a przy okazji świetnie wykonuje swoją robotę.
- Hermina64
Najlepszy stomatolog w Brzegu i okolicach. Na Dental Care i pana doktora trafiłam z polecania koleżanki i nie planuję już nigdy zmieniać stomatologa. Od zawsze bałam się dentystów, a tutaj wreszcie nie jest strasznie i nieprzyjemnie 

- dorosława97
Post autor: dorosława97 »
Bardzo miły, ale też doskonale wykształcony stomatolog. Miałam w Dental care robione leczenie kanałowe, którym (po relacjach znajomych) byłam przerażona, a tam wcale nie było jakoś dużo bólu. Bardzo polecam.
- bodosław97
Post autor: bodosław97 »
Jeśli tak jak ja nie znosicie chodzić do dentysty, to wizyta w dentalcare.lit.pl zmieni wasze postrzeganie stomatologów
Każda wizyta jest bardzo przyjemna, a dla pana doktora nie ma problemów nie do rozwiązania.
elewacja do czerwonego dachu

elewacja do czerwonego dachu
- bogumił-80
Post autor: bogumił-80 »
Dobry stomatolog, który naprawdę pomoże wam wyleczyć chore zęby. Gorąco polecam dentalcare.lit.pl.
- abraham93
Profesjonalne leczenie zębów. Chodzę teraz regularnie do dentalcare.lit.pl na czyszczenie, ale mam za sobą długie leczenie. Cieszę się, że trafiłem n ten gabinet, bo wreszcie doleczyłem zęby.
- Adelard_85
Post autor: Adelard_85 »
Bez dwóch zdań najlepszy stomatolog w Brzegu. Potwierdzam opinie poprzedników. Jeśli szukasz kogoś dobrego, to tylko Dental Care.
slh
slh
- Lubogost_73
Post autor: Lubogost_73 »
Doktor Kelm z dentalcare.lit.pl sprawił, że przestałam się bać chodzić do stomatologa. Leczenie zębów jest u niego niemal przyjemne
Zero bólu.

- rodzisława
Post autor: rodzisława »
Bardzo dobry gabinet stomatologiczny, polecam wizytę w dentalcare.lit.pl, otrzymacie tam naprawdę profesjonalną pomoc.
- leonarda_78
Post autor: leonarda_78 »
W Dentalcare udało mi się wreszcie znaleźć specjalistę chirurga stomatologa, który poradził sobie z moim przypadkiem. Problem z głowy, a ja na pewno wrócę tam w przyszłości w razie innych problemów z zębami.
- Ładysława_84
Post autor: Ładysława_84 »
Długo próbowałam wyleczyć chore zęby u różnych dentystów aż w końcu trafiłam na dentalcare.lit.pl. Szybko i skutecznie.
- Nataniel-98
Post autor: Nataniel-98 »
Ja chodzę do pana doktora co roku na wizyty kontrolne, ale kilka lat temu walczyliśmy z moimi słabymi, chorymi zębami. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, wreszcie nie mam problemów z zębami. Polecam dentalcare.lit.pl.
- kasjo
Polecam http://demeter.com.pl/ . Na razie jestem bardzo zadowolona. Leczenie próchnicy, usuwanie ósemek, wszystko profesjonalnie, delikatnie i bezboleśnie, na wysokim poziomie. Wizyta u dentysty to u mnie zawsze stres, a tutaj jestem spokojna. Lekarze bardzo, bardzo mili, bardzo dobra współpraca pomiędzy lek. a asystentką.
- Leslie
Jeśli zadbamy o nasze zęby i dziąsła to bez pomocy dentysty możemy mieć piękny uśmiech. Zajrzyjcie tutaj https://www.dentystapoleca.pl/ - mamy tu do wyboru wiele szczoteczek do zębów, past czy irygatorów. Jeśli mielibyście wątpliwości co do zakupienia konkretnego produktu to warto się z nimi skontaktować.
- emilia00
fakktem jest, że nie w każdym gabinecie stomatologicznym świadczy się usługi najwyższej jakości. Własnie dlatego warto promować takie gabinety jak http://www.litynscy.pl/ o których pacjenci mówią bardzo dobrze. miałam leczone tam zeby nie raz i jestem zadowolona
Post autor: Kościniec »
To prawda, ale ja ilekroć korzystałam z usług http://usmiechzdrowia.pl/zabiegi/periodontologia/ efekty były bardzo zadowalające. Mam za sobą leczenie oraz resekcję- zawsze bezboleśnie, starannie . Przyjeżdżam do tej kliniki spod Warszawy, gdzie prywatne gabinety cenią się wyżej, świadcząc bardziej ograniczony niestety zakres usług.