Esperal
Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
- Kasia12
Esperal
Cześć, czy macie jakieś porady/ doświadczenia z esperalem? Wuj mojego chłopaka jest uzależniony od alkoholu.. Był już na dwóch odwykach ale za każdym razem wraca.. Niestety niszczy tym swoje zdrowie ale i rodzinę. Lekarz wprost powiedział, że jeżeli będzie dalej pić to nie dożyje kolejnych urodzin... Znalazłam ośrodek Detoks Fenix, tam wszywają właśnie esperal albo taki bloker naltrekson, który całkowicie hamuje chęć sięgnięcia po używki. Co sądzicie?
Re: Esperal
Post autor: Słoniu »
W Warszawie zaszyciami alkoholowymi zajmuje się Medyczny Detox, zaszycie działa bardzo skutecznie, dzięki temu mój tata poradził sobie z alkoholizmem, właśnie ludzie z Medycznego Detoxu mu pomogli.Kasia12 pisze: ↑04 sie 2020, 14:24 Cześć, czy macie jakieś porady/ doświadczenia z esperalem? Wuj mojego chłopaka jest uzależniony od alkoholu.. Był już na dwóch odwykach ale za każdym razem wraca.. Niestety niszczy tym swoje zdrowie ale i rodzinę. Lekarz wprost powiedział, że jeżeli będzie dalej pić to nie dożyje kolejnych urodzin... Znalazłam ośrodek Detoks Fenix, tam wszywają właśnie esperal albo taki bloker naltrekson, który całkowicie hamuje chęć sięgnięcia po używki. Co sądzicie?