Gdzie po leki dla seniora?

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
Awatar użytkownika
ada77

Gdzie po leki dla seniora?

Post autor: ada77 »

Gdzie Wasi dziadkowie kupują leki? Moja babcia jest uparta i kupuje w aptece u pani "która ją zna i jest miła", ale ta apteka jest bardzo droga. Chce przekonać jakoś babcię do zmiany, ale co jej zaproponować konkretnego? Jak ją przekonać?
Rubiń

Re: Gdzie po leki dla seniora?

Post autor: Rubiń »

ada77 pisze: ↑23 lip 2021, 7:32 Gdzie Wasi dziadkowie kupują leki? Moja babcia jest uparta i kupuje w aptece u pani "która ją zna i jest miła", ale ta apteka jest bardzo droga. Chce przekonać jakoś babcię do zmiany, ale co jej zaproponować konkretnego? Jak ją przekonać?
A macie w okolicy aptekę DOZ? Mają zniżkę dla seniorów, to powinno babcię przekonać:)
Awatar użytkownika
ada77

Post autor: ada77 »

Tak, mam taką aptekę całkiem niedaleko. Nie sądziłam że to jest apteka z tych tańszych :) Jakie są te zniżki? Na wszystkie leki?
boczuś

Post autor: boczuś »

Wydaje mi się, że najlepiej jest poszukać takiej apteki która ma najwięcej zniżek dla seniorów. Bo jednak niektóre leki dość drogie są a wiecie ile taki senior ma emerytury. A jak już mowa o aptekach to zastanawiam się nad tym czy wiecie może nieleczona angina jakie może mieć skutki uboczne?

blok zaworów magnetycznych
ewelkana

Post autor: ewelkana »

leki kupuję w doz, moi rodzice także bo jednak w tej aptece ceny są dobre, można kupić wszystko co potrzebne, a w dzisiejszych czasach gdzie inflacja szaleje to każda oszczędność jest na wagę złota
ODPOWIEDZ