Gdzie w Warszawie polecacie umówić się na wstawienie implantów zębów? Ponoć w prodentika.com.pl mają całkiem przystępne ceny, jeśli chodzi o tego typu usługi. Nigdy nie byłam u stomatologa prywatnie, więc trudno mi podjąć decyzję co do odpowiedniego gabinetu. Liczę, że coś mi podpowiecie.
instytut ericksonowski szkolenia
Implanty zębów Warszawa
Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
- Delfina1978
- Remigia
Re: Implanty zębów Warszawa
Prodentika będzie dla mnie zawsze kliniką stomatologiczną numer jeden. W przypadku implantów często potrzebna jest odbudowa kości pod implanty, ale tamtejsi specjaliści mają to dosłownie w małym palcu. Sama się przekonasz.
Post autor: koleś »
U mnie zanim implanty, to mikroskopowe leczenie kanałowe wrocław mnie czeka. Bardzo się boję tego, co muszę zrobić i mam nadzieję, że jakoś uda się to wszystko połączyć. Bo jednak nie wyobrażam sobie nie mieć zębów zdrowych, a mieć implanty. To do siebie nie pasuje.
Post autor: Wiesław Krówka »
No ja implanty miałem robione w Elektoralna Dental Clinic i do tej pory się trzymają więc chyba dobrze zrobione hehe. a tak poważnie mówiąc to zawsze byłem zadowolony z wizyt na Elektoralnej czy to implanty czy wybielanie czy leczenie kanałowe, wszystko tam robią na najwyższym poziomie.
Post autor: Ewuś »
Jak dla mnie tego typu zabiegi przede wszystkim muszą być przeprowadzone profesjonalnie i jestem zdania, ze jest to niezwykle ważna kwestia. Tym bardziej, że właśnie ja leczyłam bezzębie w https://leczeniebezzebia.pl/ i muszę przyznać, że wszystkie zabiegi wyszły dobrze.