jakie tabletki anty

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
Śliwka

jakie tabletki anty

Post autor: Śliwka »

chce zaczac stosowac tabletki antykoncepcyjne ale kompletnie nie znam tematu. do tej pory uzywalam tylko prezerwatyw ale mamy juz dwoje dzieci i nie planuje wiecej. pomozecie? myslalam o wkladce hormonalnej albo implancie ale to sa zbyt duze koszta i na chwile obecna nie moge sobie na nie pozwolic.
Awatar użytkownika
matrona

Re: jakie tabletki anty

Post autor: matrona »

Doskonale Cie rozumiem :) sama szukałam czegos skutecznego i w miare niedrogiego. Obecnie biore tabletki anty i bardzo sobie takie rozwiazanie chwale. https://antykoncepcjanamiare.pl/antykon ... powiednia/ tutaj mozesz poczytac o tym, jak dawka hormonów zawarta w tabletkach wplywa na nasze samopoczucie. Wazne, zeby lekarz odpowiednio dobrał
aśka

Post autor: aśka »

Niedawno trochę się wystraszyłam bo uświadomiłam sobie, że kończą mi się moje tabletki antykoncepcyjne, a wizyta do mojej lekarki mogła się odbyć za miesiąc, na szczęście koleżanka poleciła mi teleporadę z lekarze online . Skontaktował się ze mną doktor i otrzymałam receptę.

choroby i ich objawy
Maryśka

Post autor: Maryśka »

Śliwka pisze: ↑29 mar 2021, 14:34 chce zaczac stosowac tabletki antykoncepcyjne ale kompletnie nie znam tematu. do tej pory uzywalam tylko prezerwatyw ale mamy juz dwoje dzieci i nie planuje wiecej. pomozecie? myslalam o wkladce hormonalnej albo implancie ale to sa zbyt duze koszta i na chwile obecna nie moge sobie na nie pozwolic.
Pamietajcie, że gdyby tabletki zawiodły to ciążę legalnie można usunąć, przeczytajcie sobie o tym na blogu kliniki Stonava
ODPOWIEDZ