Kelm Marcin Dental Care opinie
Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
- Weronika
Kelm Marcin Dental Care opinie
Niedługo czeka mnie leczenie kanałowe, ale muszę przyznać, że trochę boję się dentystów. Szukam odpowiedniego gabinetu, w którym w miarę bezboleśnie wykonają zabieg. Słyszałam wiele pozytywnych opinii o klinice Dental Care - tej https://dentalcare.lit.pl/. Znacie ich? Warto tam iść?
- olga92
Re: Kelm Marcin Dental Care opinie
Leczyłam zęba w gabinecie Dental Care doktora Marcina Kelma i mogę wyrazić swoją opinię Może być tylko pozytywna. Od początku wiedziałam, że jestem w dobrych rękach. Stomatolog żartował i robił wszystko, żebym nie była zestresowana. To + fachowo przeprowadzane zabiegi sprawiły, że chętnie wracam do tego gabinetu. Nie tylko na leczenie, ale także na przeglądy kontrolne.
- Mirelka
Ja akurat nie miałam kanałowego, ale wstawiałam implant w Dental Care Mam bardzo dobrą opinię i dobrze wspominam wizyty, bo doktor ma duże doświadczenie w stomatologii. Świadczą o tym też certyfikaty. Wiem, że w razie potrzeby, pójdę tam ponownie.
- fiona88
Dla mnie Dental Care to najlepszy gabinet stomatologiczny w Brzegu. Dowodem na to są liczne usługi: można tam leczyć zęby, ale też wstawić czy wybielić. Sama tam byłam kilkukrotnie i zawsze wychodziłam zadowolona z efektu. Profesjonalnie, z wyczuciem, każda procedura wyjaśniona. Do tego piękny, nowoczesny i czysty gabinet. Dla mnie to też bardzo ważne.
- margareta
Polecam wybielanie zębów w Dental Care. Ja za namową siostry, skorzystałam z tego zabiegu i od razu widać efekty. Teraz, dzięki temu, czuję się pewniej i częściej się śmieję. Moja opinia o doktorze Kelmie może być wyłącznie bardzo dobra. Polecam, polecam i jeszcze raz poleca. Pełen profesjonalizm.
- rita55
Potwierdzam, że w Dental Care można kompleksowo wyleczyć zęby, bo sama tam leczyłam wszystkie. W końcu mam zdrowe i białe zęby, więc na pewno warto zrobić ten pierwszy krok i zapisać się na wizytę. Długo szukałam idealnego stomatologa. I dopiero tu spełniono moje oczekiwania w 100%.
- Irka
W Brzegu jest sporo gabinetów. Ja długo szukałam idealnego. Dla siebie i dla całej rodziny. Niby mieliśmy "swojego" dentystę, ale to nie było to. Koleżanka powiedziała mi o Dental Care,z ciekawości poczytałam opinie i przejrzałam ich stronę internetową. Szeroki zakres usług i wszystko wyglądało profesjonalnie. Poszliśmy i już zostaliśmy. Najlepszy dentysta, co potwierdza cała moja rodzina.
- olena73
Ja z kolei do Dental Care chodzę z moim 6-letnim synkiem. Doktor wyjaśnił mi, że dobrze robię, bo nawet mleczaki trzeba leczyć. Mają tam podejście do dzieci, a mój syn nie boi się już dentystów. Może moja opinia zachęci do tego inne mamy. Wspaniały lekarz, z cudownym podejściem do maluchów, z ogromną wiedzą i doświadczeniem.
- Renata
Znam gabinet, bo moja babcia tam robiła częściową protezę. Zawsze chwaliła doktorów i mówiła, że to mili i profesjonalni ludzie. Na podstawie jej opinii mogę ich polecić. Dodam, że babcia chodziła do wielu stomatologów i zawsze coś jej nie pasowało. A do Dental Care od razu nabrała zaufania. Wierzcie mi - to czymś świadczy
- Blanka
Zawsze bałam się leczenia kanałowego, ale w końcu brat polecił mi Dental Care. Sam do nich chodził, stąd zaproponował i mi. Posłuchałam go i cieszę się, że tak zrobiłam, bo kanałowe nic nie bolało. Gdy zeszło znieczulenie też było wszystko ok, więc ja zdecydowanie polecam. Zwłaszcza jeśli chodzi o kanałówkę, na którą się wybierasz. Dla mnie rewelacja.
- martusia85
Post autor: martusia85 »
Nie znałam wcześniej tej kliniki dentystycznej Kraków. Bardzo wiele osób sobie ją chwali, warte rozważenia przy najbliższej konsultacji stomatologicznej.
- kociołek
Dobrze jest wiedzieć gdzie w razie czego można się udać na leczenie zębów. Ale jak na razie to dopóki mieszkam w Trójmieście to tutaj mam swojego godnego zaufania stomatologa. Od dłuższego czasu chodzę do Dental Pro Gdańsk Ujeścisko i nie zamienię tego gabinetu na żaden inny. Poza tym mam do nich zaufanie i pewność, że cokolwiek mi zaproponują to będzie dobre i konkretne rozwiązanie jeśli chodzi o leczenie moich zębów. W dodatku nawet leczenie kanałowe z nimi nie jest straszne
- kicia
Jeśli chodzi o mnie, to mam sprawdzone miejsce, do którego chodzę regularnie. Dla mnie najlepszym stomatologiem jest : https://www.rdent.eu/ uwielbiam chodzic do tej kliniki! sami profesjonaliści, przez duże P Mam nadzieje, ze komuś z was sie przyda moja rada. Dbajcie o swoje ząbki!
Post autor: Karolina555ś »
Mialam robione leczenie kanałowe tutaj: https://novodent.com.pl/uslugi/nowa-endodoncja/ zabieg nie byl taki straszny jak myslalam no i ząb mam wyleczony