medycyna pracy w Zabrzu - jaki lekarz?

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
Awatar użytkownika
Jacek

medycyna pracy w Zabrzu - jaki lekarz?

Post autor: Jacek »

Cześć wszystkim! Jestem nowym użytkownikiem tego forum i bardzo się cieszę, że do Was dołączyłam. Mam pewien problem i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać. Szukam lekarza medycyny pracy w Zabrzu, który rzeczywiście zna się na rzeczy i potrafi być dociekliwy. Czy ktoś z Was może polecić mi jakiegoś specjalistę? Jak polecacie przygotować się do pierwszej wizyty? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie! ;)
bellaa

Re: medycyna pracy w Zabrzu - jaki lekarz?

Post autor: bellaa »

Wiecie praca i lekarz tutaj wiele pojawia się w sumie pytań? Bo kiedy i do jakiego lekarza najlepiej się wybrać? Tutaj https://www.grandegroup.net.pl/czy-ksia ... -wiedziec/ macie wpis, gdzie dowiecie się czy książeczki od sanepidu może podbić lekarz rodzinny?
Awatar użytkownika
paniola

Post autor: paniola »

Poszukujecie nowej pracy albo dodatkowego zajęcie, chcecie dorobić do pensji? Myślę ,że avon club spełni wasze oczekiwania w tym zakresie. Myślę ,że w waszej okolicy działa jakaś konsultantka więc radzę tam najlepiej się zgłosić, ona powie co dale robić i gdzie się udać.
nudziaraa

Post autor: nudziaraa »

Jak często spotyka Was sucha śluzówka w nosie i jak sobie z nią radzicie? No nie umiem tego jakoś ogarnąć, po prostu to może być dla mnie mocno problematyczne, bo jak jest sucho, to zaraz leci krew. Proszę o wskazówki, bo jednak liczę, że uda mi się to jakoś z Waszymi wskazówkami zwalczyć. Na tym mi naprawdę zależy.
atmosfeera świąt

Post autor: atmosfeera świąt »

Muszę iść do laboratorium, żeby odpalili analizator procesowy i sprawdzili, co tam u mnie się dzieje w organizmie. Wydaje mi się, że będę mogła być w ciąży, ale do wytrącenia Beta HCG może pomóc mi wirówka do krwi. To znaczy wiem, że jej się też używa. Jestem ciekawa, czy w tym roku to ja będę świętować taką nowinę.
Awatar użytkownika
Zoeva

Post autor: Zoeva »

Całkiem dobrym rozwiązaniem jest też jednak https://radamed.pl/ . Można tutaj z łatwością zamówić receptę na potrzebne leki, a dodatkowo też ceny są dosyć konkurencyjne
ODPOWIEDZ