nutridrinki dla seniora
Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
nutridrinki dla seniora
Post autor: jelonka »
znacie jakieś dobre nutridrinki dla diabetyków?? Muszę coś takiego kupić mamie, nie ma apetytu a chciałabym jednak żeby jej dieta była pełnowartościowa żeby po chorobie mogła wrócić do zdrowia
Re: nutridrinki dla seniora
Post autor: Zeta »
Cześć, my kupujemy nutridrinki w doz, są w dobrej cenie a jakość jest naprawdę niezła, można nawet cały posiłek zastąpić takim nutridrinkiem. Z tego co się orientuję dla diabetyków mają Diben, ale najlepiej wybrać się osobiście do apteki i na miejscu doradzą.
Post autor: byczka »
My też kupujemy dziadkowi takie nutridrinki, świetnie się sprawdzają przy chorobie kiedy brak apetytu dokucza. DOZ faktycznie ma spory wybór i ceny fajne, różne warianty do wyboru.
Post autor: efka »
Zgadzam się z Tobą, w doz mają spory wybór nutridrików i to w bardzo dobrych cenach. Można dostać różne rodzaje, zależnie od schodzenia, my wybraliśmy dla babci Diben on sprawdza się przy cukrzycy.
Post autor: jelonka »
w takim razie nie pozostaje mi nic innego niż pójść do dozu i tam znaleźć odpowiednie nutridrinki, super, że mi powiedziałyście gdzie dobry wybór, mam nadzieję, że dziadek się przekona do nutridrinków
Post autor: kamka228 »
Faktycznie w DOZ jest bardzo duży wybór nutridrinków, można dobrze dobrać pod odpowiednie schorzenie, a ceny bardzo w porządku, warto wybrać się stacjonarnie.
Post autor: gruszka »
Na pewno się przekona, smaki nutridrinków są też bardzo fajne i jest też spory wybór smaków. Trzeba zajrzeć do DOZ i wybrać coś odpowiedniego, jak brak apetytu to nutridrinki na pewno się sprawdzą.
Post autor: braczka »
W DOZ jest bardzo duży wybór nutridrinków i to w bardzo dobrych cenach. Smak każdy też znajdzie coś dla siebie, a przy chorobie uważam, że to super rozwiązanie aby wzmocnić organizm.
Post autor: wileczka »
Zaglądajcie do DOZ stacjonarnie bo tam mają nutridrinki w bardzo dobrych cenach. Spory wybór smaków, rodzaje też dla różnych schorzeń. My dla babci kupujemy właśnie tam.
Post autor: Mela »
Ja też kupuję te nutridrinki z DOZ, przede wszystkim mają najlepszy stosunek jakości do ceny, składy są naprawdę wartościowe i można takim nutridrinkiem spokojnie cały posiłek zastąpić. A aptece mają spory wybór, ale najlepiej wybrać się tam osobiście, bo na miejscu naprawdę fachowo doradzą.
Post autor: gąska »
Warto kupować nutridrinki w DOZ stacjonarnie, oni mają ogromny wybór i jeśli chodzi o rodzaje i o smaki, a ceny naprawdę korzystne, jak kupujemy dla dziadka to tylko tam.
stewia bez maltodekstryny
stewia bez maltodekstryny
Post autor: erwinka »
Dokładnie, w DOZie stacjonarnie jest naprawdę duży wybór nutridrinków i myślę, że każdy znajdzie coś odpowiedniego, można dobrać też konkretnie pod chorobę.
Post autor: ewaszka »
Też kupiłam ostatnio w aptece DOZ nutridirnki dla dziadka. Był naprawdę duży wybór jeśli chodzi o smaki i rodzaje. Ceny też mają bardzo dobre, kupowałam stacjonarnie.