Cześć i czołem
Niedawno przeprowadziłam się do Aleksandrowa Łódzkiego i powoli już rozglądam się za jakąś dobrą prywatną poradnią lekarską. Uważam, że warto być w takiej placówce zapisanym. W każdym razie zainteresowała mnie oferta vitamed.info.pl. Ktoś z was się tam leczy? Polecacie?
Bardzo dobie chwalę opiekę w poradni Vitamed. Do dyspozycji pacjentów są przeróżne zabiegi medyczne, wybór specjalizacji też nie należy do najmniejszych. Troska o chorego to podstawa dla tamtejszych lekarzy. Bez wahania polecam.
Ja też zaczełam leczenie endometriozy prywatnie w szpitalu medicover bo tu są świetni specjaliści od tej choroby a w razie potrzeby mogę liczyć na to że wykonają zabieg jej usuwania nawet taki bardzo skomplikowany jakie robią medycy w zagranicznych renomowanych klinikach
Ja za to chodze prywatnie do ginekologa, zależało mi na dobre antykoncepcji hormonalnej i poszłam do ginekologa który się na tym dobrze zna bo wiadomo że dobrze dobrane tabletki to podstawa. Zanim dostałam receptę na vines musiałam zrobić badania i odpowiedzieć na masę pytań ale było warto bo tabletki są super
Wiadomo że prywatne poradnie są lepsze bo tam lekarze maja więcej czasu dla pacjenta. Jak poszłam prywatnie do ginekologa zrobić badania to omówiliśmy także ich wyniki i ze względu na duże prawdopodobieństwo zakażenia hpv zalecił mi stosowanie tego https://www.doz.pl/apteka/p139930-Papil ... ow_po_5_ml żelu