Prywatna przychodnia Vitamed
Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
- prokop1971
Prywatna przychodnia Vitamed
Post autor: prokop1971 »
Co sądzicie o Centrum Medycznym Vitamed w Aleksandrowie Łódzkim? Macie tam swoich lekarzy? Chciałbym poznać wasze opinie, bo szukam przychodni, gdzie mógłbym zapisać się do lekarza pierwszego kontaktu.
- Apollina
Re: Prywatna przychodnia Vitamed
Do Vitamedu chodzę do internisty i kilku innych specjalistów, a jest ich aż 19. Moim zdaniem nie ma lepszej prywatnej przychodni w Aleksandrowie Łódzkim. Tutaj otrzymasz kompleksową opiekę od doświadczonego personelu 

- monia
No to jeżeli jeszcze nie znaleźliście dobrego ośrodka dla siebie i swoich bliskich z szerokim gronem specjalistów oraz profesjonalną pomocą w krótkim czasie to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Centrum Medyczne w Warszawie . 

- piotrowska
Post autor: piotrowska »
Znalazłam miejsce w którym znają się świetnie na endometriozie, to szpital Medicover, miałam tu zrobiony bardzo skomplikowany zabieg, nie miałam pojęcia że już takie zabiegi się wykonuje w Polsce, do niedawna trzeba było się na nie umawiać w zagranicznych klinikach
Post autor: AgaŻ »
Ja chodzę regularnie do tej przychodni w Jarocinie http://przychodniajarocin.pl/ i powiem wam, że jestem bardzo zadowolona. Teraz w czasie pandemii mogę na nich liczyć. Jeżeli ktoś z was jest z tych okolic to gorąco polecam odwiedzić przychodnie lub zajrzeć na ich stronę internetową.
Post autor: Małgosia »
Ja prowadzę własny gabinet i wiem, jak ważna jest dbałość o dane osobowe moich pacjentów. Dlatego współpracuję z doświadczonym zespołem ludzi z https://pawelczyk-kozik.pl/podmioty-lecznicze.html , którzy pomagają mi w pilnowaniu wszystkich zasad i przepisów, tak żeby pacjenci czuli, że ich dane są bezpieczne.
Post autor: Męczyl12 »
Ja uczęszczam do przychodni Alcor w Warszawie. Zawsze wszystko na czas, badania od ręki, ceny niewygórowane. Mają nawet odział taki jak chirurgia ogólna. Jeśli nie możesz przyjść do przychodni to lekarz przyjedzie do ciebie. Polecam każdemu skorzystać z naprawdę dobrych specjalistów.
Post autor: Gór »
Ja również korzystam z prywatnej opieki medycznej, bo na nfz kolejki do specjalistów nie mają końca. Ostatnio wybrałam się do CM Gamma, ponieważ z moim kolanem zaczęło się dziać coś złego. Po wykonanym badaniu MR okazało się, że będzie potrzeba przeprowadzić artroskopię. To na szczęście nic strasznego, ale cieszę się, że przynajmniej wiem co mi jest.
htc mozart jak podłączyć do komputera
htc mozart jak podłączyć do komputera
Post autor: liśnik11 »
Witam wszystkich! Chciałbym wam szczerze polecić firmę ALCOR! Dzięki nim w końcu postawiłem na odstawienie leków nasennych i jestem z siebie dumny! Pozdrawiam wszystkich i czekam na komentarze. Miłego wieczoru. PS. Potrzebujecie rady to piszcie śmialo. Chętnie pomogę
Post autor: Mikołaj »
A czy w waszej przychodni obowiązuje oprogramowanie rsq ? Jeśli nie, to myślę, że placówka wiele na tym traci. Warto iść z duchem czasu i postawić na takie nowoczesne rozwiązania, które z pewnością pozytywnie wpłyną na jakoś pracy, a także na zadowolenie pacjentów.
Post autor: Małgosia »
Każda przychodnia powinna zadbać o ozonowanie gabinetu. Dzięki temu ogranicza się możliwość zakażenia. Moim zdaniem najważniejsze jest to w gabinetach stomatologicznych, bo to w nich jest największe ryzyko zakażenia się. Osobiście zawsze pytam, zanim wybiorę gabinet o takie rzeczy.
Post autor: Sówka90 »
Nie znam przychodni o, której wspominaliście, ale ja ze swojej strony mogę polecić to centrum medyczne https://holsamed.pl/trudne-pytania-szyb ... ormonalna/, zaczęłam chodzić tam do ginekologa, kiedy okazało się, że moja poprzednia antykoncepcja była źle dobrana i bardzo źle się po niej czułam. Tutaj od razu specjaliści trafili z doborem w dziesiątkę i moje problemy się skończyły.
Post autor: Marcyś »
Bardzo dobra klinika ginekologiczna jest przy granicy polsko-czeskiej, zupełnie wyższy poziom opieki medycznej jest w Czechach, polecam jeśli macie niedaleko zajrzeć do kliniki StonavaSówka90 pisze: ↑20 lip 2021, 7:23 Nie znam przychodni o, której wspominaliście, ale ja ze swojej strony mogę polecić to centrum medyczne https://holsamed.pl/trudne-pytania-szyb ... ormonalna/, zaczęłam chodzić tam do ginekologa, kiedy okazało się, że moja poprzednia antykoncepcja była źle dobrana i bardzo źle się po niej czułam. Tutaj od razu specjaliści trafili z doborem w dziesiątkę i moje problemy się skończyły.
Post autor: juliaa »
Widziałam, że sklep zdrowotny dostępny na stronie https://sklepmedycznyszczytno.pl/ prezentuje różnorodne artykuły, które z pewnością przyciągną Twoje zainteresowanie. W ofercie znajdziesz różnorodne akcesoria medyczne, cechujące się wysoką jakością wykonania i konkurencyjnymi cenami.