Prywatni lekarze

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
Awatar użytkownika
gotard-87

Prywatni lekarze

Post autor: gotard-87 »

Cześć. Jakie macie opinie na temat przychodni Vitamed w Aleksandrowie Łódzkim? Muszę przyznać, że poleca ją sporo osób i głównie z uwagi na liczne specjalizacje i porządnych lekarzy. Zgadzacie się z tym?
Awatar użytkownika
otniel_91

Re: Prywatni lekarze

Post autor: otniel_91 »

W pełni się zgadzam. W Vitamedzie możesz nawet wykonać wszystkie badania laboratoryjne, a współpracują z jednym z najlepszych polskich laboratoriów diagnostycznych. Leczenie w tej przychodni to moim zdaniem gwarancja zdrowia.
Awatar użytkownika
zbuntowana

Post autor: zbuntowana »

Szczerze mówiąc to uważam, że naprawdę warto wybrać się prywatnie do lekarza. Chociażby wtedy nie czekacie w długich kolejkach i wiecie, że macie zapewnioną kompleksową opiekę. Zobaczcie sobie chociażby na Centrum Medyczne Gamma, które specjalizuje się w ortopedii. Na nich naprawdę możecie polegać, nawet płatności za poszczególne usługi medyczne są u nich dogodne.
tębran

Post autor: tębran »

Warto rozejrzeć się za jak najlepszą placówką medyczną, do której się zgłosimy. Jeżeli mieszkacie w Warszawie to polecam wam odwiedzić przychodnię http://www.med-expert.pl/ Tam spotkacie doświadczonych specjalistów.
Awatar użytkownika
monia

Post autor: monia »

Dzięki prywatnym lekarzom jestem teraz prawidłowo leczona bo po diagnostyce w szpitalu medicover okazało się że choruję na endometriozę. Miałam tam zrobioną sonovaginografię czyli takie specjalne usg z kontrastem które obrazuje tą chorobę bardzo dokładnie
Awatar użytkownika
piotrowska

Post autor: piotrowska »

Dzięki prywatnym wizytom u ginekolog mam dobrze dobrane tabletki antykoncepcyjne, receptę na vines dostałam po szczegółowym wywiadzie lekarskim i wtedy kiedy lekarz zobaczył prawidłowe wyniki badań, a to bardzo profesjonalne podejście, wszędzie tak powinno być
jaśka

Post autor: jaśka »

zbuntowana pisze: ↑26 sty 2021, 22:34 Szczerze mówiąc to uważam, że naprawdę warto wybrać się prywatnie do lekarza. Chociażby wtedy nie czekacie w długich kolejkach i wiecie, że macie zapewnioną kompleksową opiekę.
Masz rację, poszłam prywatnie i tam ginekolog poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam, dowiedziałam się też że jeśli mam hvp to powinnam stosować papilocare, bo ten medykament pomoże usunąć wirusa z okolic szyjki macicy
ażor

Post autor: ażor »

Nie jestem przekonana, czy wy wiecie, co mówicie, ale może ja się nie znam. Chodzi o to, że przecież od tego mamy swoje ubezpieczenie, żeby się leczyć. A nie, że płacimy tak naprawdę za nic i nic się nie dzieje. Masakra jakaś. Ja to nie mam problemów ze zdrowiem, ale moja koleżanka za to jest w ciąży. I badania takie jak usg 3d Lublin musi prywatnie robić.
KalinaKoło

Post autor: KalinaKoło »

Ostatnio szukałam laryngologa dla mojej mamy, która od jakiegoś czasu skarżyła się na uporczywe szumy uszne. Jak wiadomo na nfz to jest jakaś masakra się zapisać i udało się nam prywatnie w tym punkcie http://www.larmed.pl/oferta/laryngologia i rozpoczęliśmy leczenie.
Awatar użytkownika
bertek

Post autor: bertek »

Moja dziewczyna ostatnio udała się do prywatnego ginekologa bo już nie wiedziała co ma zrobić z dyskomfortem jaki ją dopadł w miejscu intymnym. Wcześniej poszła na badanie w państwowym gabinecie, ale chyba wszyscy wiedzą jak to wszystko tam wygląda. No i ją zbadali, wszystko powiedziała co i jak no i zakończyło się na tym że przez brak odpowiedniego nawilżenia pojawiła się u niej infekcja. Miała dużo stresu ostatnio i prawdopodobnie to było przyczyną. W aptece zakupiła żel intymny feminum który już po kilku dniach działania sprawił że dziewczyna zaczęła czuć się lepiej.
BasiaŻ

Post autor: BasiaŻ »

Jeżeli ktoś z was szuka godnego polecenia chirurga to polecam zapoznać się z tą stroną http://drburzynski.pl/. Ja w tym gabinecie miałam usuwane kaszaki metoda elektrokoagulacja. Powiem wam, że przed zabiegiem kaszaki wyglądały bardzo nie estetycznie a teraz jest o wiele lepiej.
Awatar użytkownika
lucjanek

Post autor: lucjanek »

Nie ukrywam, że chodzę do prywatnych lekarzy ale to z kilku względów tak naprawdę, jeden główny to szybki termin a drugie to kompleksowa opieka medyczna. Teraz już chodzę profilaktycznie do szpitala Mazovia na kontrolę, bo w zeszłym roku miałem leczony u nich przerost prostaty metodą małoinwazyjną. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, jestem zdrowy no ale badać muszę się już regularnie.
Błażej

Post autor: Błażej »

Moim zdaniem lepiej iść do prywatnego gabinetu, sam prowadzę gabinet fizjoterapii i widzę po tej branży jak wygląda, chociażby wyposażenie w prywatnych gabinetach, a jak w państwowych. Osobiście staram się kupować sprzęt coraz nowszy, najlepszej jakości. Moi pacjenci nie płacą za wizytę tylko na moją wypłatę, ale również na to, żeby mieli komfortowe warunki i najlepszy z możliwych sprzęt, który kupuję zazwyczaj na stronie https://www.meble-medyczne.pl/kategoria ... zabiegowe/
Awatar użytkownika
kicia

Post autor: kicia »

Z tego co wiem, to w poradni Onkolmed.pl pacjenci mają dostęp do nowoczesnego sprzętu medycznego i innowacyjnych metod leczenia nowotworów. Zapraszam do zapoznania się z ich ofertą, jestem przekonany, że nie będziecie żałować.
wojak

Post autor: wojak »

Profesjonalny ośrodek medyczny, który oferuje kompleksową opiekę ginekologiczną i położniczą to https://gabinetylucka.pl . W ramach swojej oferty zapewniają opiekę nad kobietami w ciąży, w tym także tymi, które wymagają szczególnej opieki z powodu podwyższonego ryzyka. Specjaliści z Gabinetów Lucka prowadzą szeroką diagnostykę, która obejmuje m.in. badania USG, co pozwala na skuteczne monitorowanie stanu zdrowia pacjentek. Ponadto, ośrodek zajmuje się leczeniem endometriozy, co jest istotnym aspektem ich działalności.
morelka

Re: Prywatni leka

Post autor: morelka »

W klinice Nova Clinica też znajdziecie świetnych specjalistów , którzy będą wam gotowi pomóc w różnych aspektach zdrowotnych. Chociażby dostępny jest tam doskonały chirurg Malbork , który zajmuje się leczeniem: układu pokarmowego, układu krążenia, chorób tkanek jamy brzusznej, klatki piersiowej itd.
Awatar użytkownika
alena

Post autor: alena »

Wiecie może kto oferuje usg bioderek warszawa , które są wykonywane przez doświadczonych radiologów?? Zależy mi bardzo na Dokładności diagnostyki oraz komfortcie pacjenta. Dajcie znać, bo to dla mnie naprawdę bardzo ważne.
Kaja6

Post autor: Kaja6 »

Kobiety coraz częściej decydują się na nowoczesne metody leczenia, takie jak VNOTES. Na stronie https://maciejzalewski.pl/artykul/czym- ... oda-vnotes można dowiedzieć się więcej o tej technice, a także skontaktować się z vnotes specjalista, aby uzyskać profesjonalne porady. To innowacyjne podejście do ginekologii.
ODPOWIEDZ