specjaliści od układu hormonalnego

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
Awatar użytkownika
Albina-72

specjaliści od układu hormonalnego

Post autor: Albina-72 »

Witajcie :)
Przez ostatnie kilka miesięcy miałam problemy z bezsennością, zmęczeniem, złym samopoczuciem i zaburzeniami nastroju. Próbowałam wszystkiego, co w mojej mocy, aby poradzić sobie z tymi problemami, ale nic nie działa. Postanowiłem więc skonsultować się z lekarzem. Nie wiem tylko, jaki endokrynolog Tychy będzie odpowiednią osobą.
Czy ktoś z was miał do czynienia z tego typu lekarzem lub, czy może polecić mi konkretnego specjalistę od układu hormonalnego?
Proszę o wskazówki!
Maraks

Re: specjaliści od układu hormonalnego

Post autor: Maraks »

Wybór odpowiedniej placówki medycznej jest niezwykle ważny. Jeśli szukasz godnych zaufania ośrodków i chcesz poznać opinie innych pacjentów, odwiedź https://zdrowie.pzu.pl/ gdyż na tej stronie znajdziesz wiele przydatnych informacji na temat zdrowia i medycyny, co pozwoli Ci podjąć najlepszą decyzję dla siebie i swoich bliskich.
Awatar użytkownika
monia

Re: specjaliści od układu hormonalnego

Post autor: monia »

Słyszałam że takim specjalistą i to dobrym jest endokrynolog warszawa żoliborz i ja się tam nawet wybieram na poradę bo placówka ma bardzo dobre opinie. Wolę udać się do specjalisty do którego mam zaufanie
ODPOWIEDZ