wizyta u psychologa

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
Awatar użytkownika
Marcela_96

wizyta u psychologa

Post autor: Marcela_96 »

Cześć wszystkim! Przejdę od razu do rzeczy, szukam psychologa w Łodzi, który pomoże mi zrozumieć i poradzić sobie z moimi trudnościami. Jestem otwarta na nowe doświadczenia i jestem pewna, że dzięki wsparciu specjalisty będę mogła znaleźć odpowiedzi na pytania, które od dawna nurtują moją głowę. Czy wy macie już jakieś doświadczenia z psychologiem? Chętnie wysłucham Waszych opinii i porad. Dzięki! :)
presteme

Re: wizyta u psychologa

Post autor: presteme »

Jak działa terapia behawioralna dla dzieci warszawa ? Dostałam to polecenie od pani doktor, ale zanim skieruję się do zapisania mojego Aleksandra, chciałabym jednak się wywiedzieć. Nie chcę zrobić czegoś nie tak, psychika dziecka jest delikatna.
tośkaa

Re: wizyta u psychologa

Post autor: tośkaa »

Moim zdaniem warto skorzystać z oferty świadczonej przez platformę internetową https://ctmozaika.pl/ Wrażenie, jakie odniosłem po zapoznaniu się z dostępnymi tam usługami, sugeruje wysoki poziom profesjonalizmu. Co istotne, terminy dostępne dla pacjentów wydają się być akceptowalne, co zdecydowanie wpływa na komfort korzystania z tych usług.
ODPOWIEDZ