wkładki na nietrzymanie

Chcesz podzielić się opinią o lekarzu lub preparatach leczniczych? Polecamy najlepszych specjalistów.
kropka

wkładki na nietrzymanie

Post autor: kropka »

Jakie polecacie wkładki na nietrzymanie moczu?? Co najlepsze i nie będzie przeciekać po pół godziny? Będę wdzięczna za wszystkie polecenia, bo mam spory problem a leczenie na razie śtednio działa
Irenka

Re: wkładki na nietrzymanie

Post autor: Irenka »

Hej, najlepiej by było, gdybyś sobie przetestowała sama, bo każdy ma jakieś inne oczekiwania. Polecam wybrać się do DOZ, mają spory wybór tego typu produktów w świetnej cenie. U nas w mieście były też takie tekturowe standy z próbkami na przetestowanie.
adka

Post autor: adka »

No i to jest własnie świetna opcja, można przetestować rózne produkty przed zakupem, przecież nie u każdego zawsze sprawdzi się to samo. Ja chyba przetestowałam 3 rodzaje wkładek zanim wybrałam te najlepsze, a teraz kupuję je w dozie, bo mają w dobrej cenie
Aleksa

Post autor: Aleksa »

A to każdy może takie próbki w DOZ dostać? To by było naprawdę dobrze najpierw przetestować przed zakupem, wybór jest spory, ale też pewnie każdemu coś innego odpowiada.
senka

Post autor: senka »

Tak, próbki środków higienicznych dostaniesz w każdym DOZie stacjonarnie, warto sprawdzić co nam odpowiada a dopiero potem kupić pełne opakowanie produktu.
Gość

Post autor: Gość »

U nas w DOZ były próbki wyłożone na takich tekturowych stojakach, ale zawsze można podpytać przy okienku. DOZ ma wkładki i pieluchomajtki w najlepszej cenie, na pewno warto się do nich wybrać.
gujsza

Post autor: gujsza »

W moim DOZ cały czas można wziąć sobie darmowe próbki. Świetna opcja, można najpierw przetestować a dopiero potem kupić pełne opakowanie, kiedy jesteśmy pewne co nam się sprawdza.
Olenkas

Post autor: Olenkas »

Dokładnie, mają tak duzy wybór wkładek, że nie wiadomo na co się zdecydować tak bez testowania. Ja zapytałam u nas pani to mi dała 3 rózne rodzaje i sama sprawdziłam co mi odpowiada, potem kupiłam w dozie opakowanie w dobrej cenie
ODPOWIEDZ