antykoncepcja

Najlepsze ciuchy i kosmetyki. Polecane marki, producenci, drogerie i perfumerie internetowe, projektanci.
Awatar użytkownika
Zoeva

antykoncepcja

Post autor: Zoeva »

Czy ktoś z Was wie jak usunac ciaze ? Nie jestem jeszcze w ciąży, ale pękła nam prezerwatywa i niestety nie wróży to dobrze, bo okres mi się spóźnia, a ja nie chce miec dzieci :(
Awatar użytkownika
Balimaina

Re: antykoncepcja

Post autor: Balimaina »

Najlepiej nie dopuszczać do takich sytuacji. Pewnie wszystko sie ułozy i nie bedziesz w ciązy. Wtedy najlepiej idz do swojego ginekologa i niech dobierze ci odpowiednią antykoncepcję. Ja od jakiegoś czasu biorę belarę.Wiem ze dzieki tym pigułkom mam w pełni zabezpieczenie, moge w pełni cieszyć sie seksem.

nie płaci za SEO - sprawdź w BIG
opiumć

Post autor: opiumć »

ja mam własnie takie tabletki, ostatnie w razie takiej sytuacji zakupiłam sobie mizoprostol i teraz mam pewnosc, e jestem bezpieczna.
Kinguś

Post autor: Kinguś »

Najbardziej powszechnym sposobem antykoncepcji są prezerwatywy, ale sądzę że większość kupuje pierwsze lepsze i nie zastanawia się nad tym jakie powinno się wybrać. Na ten temat warto jednak zwrócić uwagę żeby wiedzieć jakie prezerwatywy wybrać . Warto o tym poczytać.
Paweł

Post autor: Paweł »

Ja polecam internetowy sklep https://erozkosz.pl/sexApteka , możecie tam kupić prezerwatywy różnego rodzaju na sztuki, dzięki temu będziecie mogli przetestować różne rozwiązania i znaleźć najciekawsze dla was. Dostawa jest realizowana szybko i w pudełkach, które nie wskazują na to, że przesyłka jest ze sklepu z gadżetami erotycznymi.
Awatar użytkownika
piotrowska

Post autor: piotrowska »

Ja też zdecydowanie wolę ufać tabletkom antykoncepcyjnym i co ważne ginekolog przepisała mi vines które są dla mnie idealne, nie mam już dzięki nim bolesnych o obfitych miesiączek które odkąd pamiętam utrudniały mi bardzo funkcjonowanie. Takie tabletki mają sporo plusów
hańka

Post autor: hańka »

Jeśli jeszcze się zastanawiasz czy antykoncepcja hormonalna będzie akurat dla Ciebie skuteczna, to wydaje mi się że możesz poczytać kilka wartościowych artykułów na ten temat https://antykoncepcjanamiare.pl/antykon ... powiednia/ . Sama się przekonałam, że ona wcale nie jest taka zła jak niektórzy mówią i zdecydowałam się ją przyjmować :)
Roślinka

Post autor: Roślinka »

Zoeva pisze: ↑17 wrz 2020, 9:31 Czy ktoś z Was wie jak usunac ciaze ? Nie jestem jeszcze w ciąży, ale pękła nam prezerwatywa i niestety nie wróży to dobrze, bo okres mi się spóźnia, a ja nie chce miec dzieci :(
Legalnie ciążę możesz usunąć w Czechach do 12 tygodnia, udajesz się do specjalistycznej kliniki ginekologicznej i tam doświadczeni lekarze wykonują bezpieczny zabieg. Najbliżej Polski, 5 kilometrów za granicą po stronie czeskiej jest klinika Stonava i tam możesz się udać po pomoc. W razie czego są w stanie zagwarantować Ci transport, o wszystko możesz zapytać konsultantów telefonicznie w języku polskim.
Aśka

Post autor: Aśka »

Roślinka pisze: ↑26 lip 2021, 9:23
Zoeva pisze: ↑17 wrz 2020, 9:31 Czy ktoś z Was wie jak usunac ciaze ? Nie jestem jeszcze w ciąży, ale pękła nam prezerwatywa i niestety nie wróży to dobrze, bo okres mi się spóźnia, a ja nie chce miec dzieci :(
Legalnie ciążę możesz usunąć w Czechach do 12 tygodnia, udajesz się do specjalistycznej kliniki ginekologicznej i tam doświadczeni lekarze wykonują bezpieczny zabieg. Najbliżej Polski, 5 kilometrów za granicą po stronie czeskiej jest klinika Stonava i tam możesz się udać po pomoc. W razie czego są w stanie zagwarantować Ci transport, o wszystko możesz zapytać konsultantów telefonicznie w języku polskim.
Miałam tam usuwaną ciążę, tamtejsi lekarze bardzo mi pomogli, też psychicznie przejść przez to wszystko.
ODPOWIEDZ