Magiczna Klinika z Słupsku - znacie ?
Najlepsze ciuchy i kosmetyki. Polecane marki, producenci, drogerie i perfumerie internetowe, projektanci.
- kixia
Magiczna Klinika z Słupsku - znacie ?
Hej wszystkim! Czy są tu osoby ze Słupska, które korzystały z oferty Magicznej Kliniki ? Planuję sobie zrobić zabieg związany z medycyną estetyczną i szukam najlepszych specjalistów w okolicy.
- tutsi
Re: Magiczna Klinika z Słupsku - znacie ?
nie jestem co prawda ze Słupska ale z oferty Magicznej Kliniki korzystam regularnie Polecam! Jestem pewna, ze będziesz zadowolona tym bardziej, ze istnieje realna szansa, ze trafisz do tego samego lekarza, u które ja robię zabiegi tu w Warszawie co planujesz sobie zrobić ?
- tutsi
no to tu na pewno Ci pomogą ja jestem ich stała pacjentką już od kilku miesięcy i za każdym razem wychodzę z gabinetu zachwycona efektami, które utrzymują sie baaardzo długo Dodatkowy plus za konkurencyjne ceny i rozbudowaną ofertę
- orulaa
tutsi to tak samo jak ja też dołączam do fanek Magicznej Kliniki korzystam od kilku miesięcy i ja i moja najlepsza przyjaciółka. No efekty zabiegów powalają na kolana a przy tym będziesz mieć pewność, ze zabieg wykonuje lekarz z odpowiednimi uprawnieniami i dużym doświadczeniem
- orulaa
o to to koniecznie daj znać zaraz po jak wrażenia. sama jestem ciekawa na co się zdecydujesz ja już w sumie poprawiłam to i owo ale wiadomo, do ideału jeszcze daleko, może mnie czymś zainspirujesz
- kixia
miałam pisać wcześniej ale przez to świąteczne zamieszanie jakoś wyleciało mi z głowy heh. zdecydowałam się na modelowanie nosa - to na początek dalej w kolejce czeka jeszcze modelowanie ust i pewnie botoks ( lwia zmarszczka). no a potem to się jeszcze zobaczy ;D
tajemnice szczęścia św brygidy
tajemnice szczęścia św brygidy
Post autor: teresa5 »
kixia pisze: ↑07 sty 2020, 10:56 miałam pisać wcześniej ale przez to świąteczne zamieszanie jakoś wyleciało mi z głowy heh. zdecydowałam się na modelowanie nosa - to na początek dalej w kolejce czeka jeszcze modelowanie ust i pewnie botoks ( lwia zmarszczka). no a potem to się jeszcze zobaczy ;D
Też by chciała przejść ten zabieg modelowania nosa, widziałam efekty na fejsie i muszę przyznać, że dziewczyny wyglądają lepiej i to niedużym kosztem
Post autor: Elizaa »
teresa5 pisze: ↑01 lis 2021, 11:56kixia pisze: ↑07 sty 2020, 10:56 miałam pisać wcześniej ale przez to świąteczne zamieszanie jakoś wyleciało mi z głowy heh. zdecydowałam się na modelowanie nosa - to na początek dalej w kolejce czeka jeszcze modelowanie ust i pewnie botoks ( lwia zmarszczka). no a potem to się jeszcze zobaczy ;D
Też by chciała przejść ten zabieg modelowania nosa, widziałam efekty na fejsie i muszę przyznać, że dziewczyny wyglądają lepiej i to niedużym kosztem
Teraz modelowania nosa kwasem jest dość modne i wydaje mi się, że warto jak patrze na efekty przed i po.
Post autor: maraczara »
W STUDIO URODY ZUZANNA na ul. Wileńskiej byłyście dziewczyny? Czy jeszcze w jakiejś innej lokalizacji specjaliści z tej kliniki przyjmują? Lekarze medycyny estetycznej tylko tam przyjmują czy tylko w tej jednej lokalizacji?orulaa pisze: ↑02 gru 2019, 9:49 tutsi to tak samo jak ja też dołączam do fanek Magicznej Kliniki korzystam od kilku miesięcy i ja i moja najlepsza przyjaciółka. No efekty zabiegów powalają na kolana a przy tym będziesz mieć pewność, ze zabieg wykonuje lekarz z odpowiednimi uprawnieniami i dużym doświadczeniem
Post autor: maruś »
Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej. Znajdziesz u nich Muszę przyznać, że długo szukałem konkretnych informacji na ten temat, ale w końcu trafiłem na rzetelny artykuł z informacjami. Sprawdź i sie przekonaj wystarczy klik! https://www.drchodorowski.pl/laser-lublin/