Strój kąpielowy - gdzie szukać?

Najlepsze ciuchy i kosmetyki. Polecane marki, producenci, drogerie i perfumerie internetowe, projektanci.
Awatar użytkownika
Mozzi

Strój kąpielowy - gdzie szukać?

Post autor: Mozzi »

Gdzie kupujecie strój kąpielowy dla siebie, bądź swojego partnera? Macie może dla mnie jakieś ciekawe propozycje, byłabym wdzięczna za podpowiedzi!
Awatar użytkownika
Noklis

Re: Strój kąpielowy - gdzie szukać?

Post autor: Noklis »

Akurat jeśli chodzi o szeroki wybór propozycji w zakresie strojów kąpielowych to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Valetta https://valetta.pl/collections/kostiumy-kapielowe gdzie znajdziecie piękne stroje kąpielowe i to zarówno w wersji jedno i dwuczęściowej. No i dla mężczyzn też coś się znajdzie ;0
Awatar użytkownika
miłka

Post autor: miłka »

Duży wybór eleganckich strojów kąpielowych damskich znajdziecie tu https://boutiquebielizny.com/seafolly To stroje australijskiej marki, popularnej na całym świecie. Są tu stroje jednoczęściowe i bikini. Ja osobiście wybieram jednoczęściowe - łatwiej ukryć pewne mankameny urody. Sprawdźcie ofertę, bo wiele propozycji jest w cenach promocyjnych.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2020, 18:51 przez miłka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robert09

Post autor: Robert09 »

No i mogę się zgodzić, bo robią wrażenie szczególnie jeśli chodzi o stroje kąpielowe dla kobiet, natomiast dla mężczyzn też będziecie mogli znaleźć stylowe kąpielówki w całkiem fajnych cenach.
Awatar użytkownika
Mozzi

Post autor: Mozzi »

Dziękuję za odpowiedzi i na pewno wezmę pod uwagę wszystkie Wasze podpowiedzi. Oczywiście mam nadzieję, że będzie to dobry wybór i czekam na kolejne Wasze wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Noklis

Post autor: Noklis »

I jak wyszło? Już coś zamówiliście, mam nadzieje że zdasz nam relację jak wyszło i czy jesteście ostatecznie w pełni zadowoleni :)
Awatar użytkownika
Franciszka

Post autor: Franciszka »

Marka Speedo też jest w ofercie?
ODPOWIEDZ