tonik

Najlepsze ciuchy i kosmetyki. Polecane marki, producenci, drogerie i perfumerie internetowe, projektanci.
Awatar użytkownika
klameczka

tonik

Post autor: klameczka »

jakiego toniku urywacie ?? szukam dobrego do cery mieszanej
Awatar użytkownika
maniaczka

Re: tonik

Post autor: maniaczka »

ja mam hydrolat z dermofuture nature, bardzo lubie takie wielowymiarowe kosmetyki, mozna go stosowac jako tonik zakwaszajacy, odswiezajaca mgielke lub serum odzywcze
Awatar użytkownika
Guziczek12

Post autor: Guziczek12 »

ja tam używam kojący płyn micelarny arbuzowy Fresk juice z bielendy, to taka bardzo fajna linia oczyszczająca i pielęgnująca twarz
Awatar użytkownika
aga

Post autor: aga »

Praktycznie do każdego rodzaju cery nadaje się woda różana Ecobotox. Zmniejsza pory, reguluje pracę gruczołów łojowych, skóra jest dokładnie oczyszczona i jeszcze ładnie pachnie.
Awatar użytkownika
matrona

Post autor: matrona »

z Bielendy to mam wode tonizujacą z tej serii Eco Nature :) rewelacja, śliwka, jaśmin, mango :) neutralizuje poziom pH, odswieza i koi podraznienia
nićka

Post autor: nićka »

Tonik to u mnie podstawa w codziennej pielęgnacji twarzy. To też bardzo często robię zakupy przez internet bo jednak tam można trafić na całkiem fajne kosmetyki w dobrej cenie. I tak też udało mi się trafić na ofertę tego sklepu https://www.perfumesco.pl/pielegnacja-twarzy z którego to zamówiłam oprócz toniku kilka innych rzeczy do pielęgnacji twarzy
Awatar użytkownika
Franciszka

Post autor: Franciszka »

Czyszczenie cery przed nałożeniem makijażu jest bardzo ważne
jaś

Post autor: jaś »

dzięki dziewczyny za poradę
Miluś

Post autor: Miluś »

Polecam spróbować zastosować wodę tonizującą z eco Nature od Bielenda Świetnie nawilża i koi podrażnienia. Stosuje ją od dawni i nie mam żadnych problemów ze skórą
ODPOWIEDZ