Cześć wszystkim
Chciałabym się dowiedzieć, jakie macie opinie na temat salonu beautysecret.pl w Warszawie. Myślałam o zapisaniu się tam na masaż, bo właśnie tego mi aktualnie potrzeba. Polecacie się wybrać? Potrafią dobrze zająć się klientem?
Zabiegi w Beauty Secret
Najlepsze ciuchy i kosmetyki. Polecane marki, producenci, drogerie i perfumerie internetowe, projektanci.
- Kama-72
Re: Zabiegi w Beauty Secret
Tamtejsza obsługa to profesjonaliści, więc o nic nie musisz się martwić. Kiedyś wybrałam się tam na przyciemnianie brwi i rzęs i od tamtego czasu wracam regularnie na różne inne zabiegi. Bardzo cenię sobie to miejsce.
Post autor: Miłka2 »
A ja lubię moją sprawdzoną klinikę z Warszawy - https://klinikamiracki.pl/mapa-zabiegow ... -poludnie/ Wiem że zawsze u nich będę odpowiednio zaopiekowana i absolutnie nie muszę się o nic martwić. To bardzo dla mnie ważne bo to ma być dla mnie też komfortowe przecież
Post autor: Baśka »
Jak na masaż w Warszawie to zdecydowanie polecam salon Wellmetime.com, masażysta/ka przyjedzie do Ciebie, oszczędzisz czas, a masaż jest świetnie wykonany, do tego mają spory wybór masażyteresa_88 pisze: ↑10 lut 2021, 7:54 Cześć wszystkim
Chciałabym się dowiedzieć, jakie macie opinie na temat salonu beautysecretpl w Warszawie. Myślałam o zapisaniu się tam na masaż, bo właśnie tego mi aktualnie potrzeba. Polecacie się wybrać? Potrafią dobrze zająć się klientem?