Części z pamaku.pl
Porady w wyborze najlepszych sklepów dla wielbicieli motoryzacji. Opinie, recenzje, polecenia.
- Roderyk
Części z pamaku.pl
Czy mieliście może okazję zamawiać części ze sklepu pamaku.pl? Pytam o to, bo sam zastanawiałem się nad kupieniem tam tłumika. I tak muszę to zrobić, a wydaje mi się, że tutaj są bardzo dobre ceny.
- aniol79
Re: Części z pamaku.pl
Rzeczywiście w Pamaku ceny są świetne, a poza tłumikami kupisz tam też katalizatory czy kolektory wydechowe i to rewelacyjnej jakości. Ja szczerze polecam, bo sam nie znam lepszego sklepu tego typu.
Post autor: ABC »
Tak, ja zamówiłem u nich tłumik produkcji EDEX (co ciekawe też z Ostrowa), który rozleciał się po 2,4 miesiaca od montażu. Dno nie jest nawet spawane tylko jakoś zgrzewane albo klejone. Pracownik PAMAKu odmówił mi przyjęcia reklamacji, bo nie widzi okopcenia (tj. benzynowy silnik), mam jeździć tak długo, aż będzie widać okopcenie... Auto jest prawie tak głośne jak przed wymianą tłumika, a ja mam jeździć dalej. Towar jest objetey niby 2 letnią gwarancję, a w praktyce wygląda to jak opisałem.
Post autor: kitek »
Ostatnio interesowałem się firmą, która dostarcza produkty do platform, schodów i chodników ruchomych. Najlepszą ofertę znalazłem pod tym linkiem: https://eliftmarket.pl/wciagarki-dzwigowe/ . Znajdują się tam części i podzespoły wszystkich dostępnych marek. W ich magazynie można znaleźć podstawowe i najczęściej eksploatowane komponenty, dostępne od ręki.