Garaż
Porady w wyborze najlepszych sklepów dla wielbicieli motoryzacji. Opinie, recenzje, polecenia.
- florentyna
Garaż
Post autor: florentyna »
Czy ktoś z Was zdecydował się na budowę w trakcie budowania domu - na garaż mieszczący dwa samochody? Zastanawiam sie nad takim rozwiązaniem, ale nie wiem, czy nie szkoda mi trochę "metrażu" działki. Dodatkowo, wiadomo, że później brama garażowa będzie też nieco droższa, nie wiem jak napędy do bram garażowych, możliwe, że też. Po prostu zastanawiam się, czy warto.
- alena
Re: Garaż
Jeżeli o mnie chodzi, to naprawdę polecam Garaze blaszane drewnopodobne z https://blaszaki.com.pl/kategoria-produ ... nopodobne/ To nic innego, jak idealne połączenie funkcjonalności blachy i estetyki drewna. Wybierz wysoką jakość i niepowtarzalny wygląd.
- kasiunia
Re: Garaż
Myślę ,ż e w każdym nowym domu będzie przewidziany garaż, bo przecież niemalże w każdej rodzinie jest samochód a czasami nawet dwa. Zależy nam bardzo na tym aby samochód służył nam jak najdłużej. Przed każdym garażem należy wtedy wykonać podjazd , który trzeba koniecznie utwardzić. Do takich celów służy tłuczeń drogowy , dzięki któremu będziemy mieli pewność ,że nie będą nam tworzyły się tzw. koleiny.