jeep-serwis opinie
Porady w wyborze najlepszych sklepów dla wielbicieli motoryzacji. Opinie, recenzje, polecenia.
- inka
jeep-serwis opinie
Mąż dostał od wuja jeepa. Jest w nim trochę do zrobienia ale ogólnie stan spoko. Chcemy jeszcze nim pośmigać. Czy znacie serwis JEEP SERWIS? Można spokojnie oddać auto w ich ręce? U nas nie ma tego typu mechaników.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2020, 12:01 przez inka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kaja
- kil
- krzych
- arti
Re: jeep
Jest to chyba najlepszy taki warsztat w okolicy Warszawy jak i samej stolicy odnośnie aut z Ameryki. Mój Jeep co roku jeździ tutaj na serwis klimy a niedawno zajmowali się klockami i tarczami, odkąd serwisuje auto w tym serwisie nic tylko jeżdzę tankuje i częsci eksploatacyjne wymieniam bez usterek
- miluja
NIe znam lepszego miejsca do którego można oddać amerykańca, obiema rękoma i nogami podpisuje się pod tym co pisali poprzednicy, mi jak padł silnik w ciągu tygodnia sprowadzili używke w bardzo dobrej kondycji po testach kompresji zswapowali do mojego Cheeroke i auto jeździ jak nowe.
- kiser
- lukime
W życiu przerobiłem już wielu mechaników, niektórzy w ogóle nie powinni się nazywać mechanikami, Jak miałem problem z skrzynią to szybka weryfikacja od serwisu do serwisu nikt nie chciał się podejmować a tutaj? od ręki umówienie terminu odstawka samochodu 3 dni robocze i samochód odebrany, Kasa bez przesady choć usterka poważna.
- patto
- onoja
Pełna profeska, Panowie naprawdę znają się na swojej robocie jak na samochodach tej marki. Z pewnością nie zawiedziesz się na ich znajomości. Wymieniają tylko to co jest zepsute, nie naciągają oczywiście poinformują jeżeli coś się zaczyna kwalifikować do wymiany ale szczerze oszacują czas do kolejnej wizyty.
kartoniki z nadrukiem
kartoniki z nadrukiem
- paluchja
Każda jedna z tych opinii to strzał w 10! Byłem raz u jednego mechanika robić zbieżność, nie dość że naszarpał się jak głupi to i źle ustawił mówiąc ze strzelać z tego nie będą. Po za tym zasugerował wymianę tarcz i klocków Ba już prawie zaczął zrzucać koło, coś mnie podkusiło i powiedziałem żeby tego nie robił. Po jakimś czasie auto cały czas zjeżdżało w prawo i ścinało oponę więc pojechałem do nich, nie dość że ustawili mi na igłę to bez większych problemów a gdy zapytałem o wycenę tarcz i klocków to mechanik się za głowę złapał i pokazał mi na nie zjechanej MOJEJ tarczy klocki z 1cm zapasem...
- ine
- kotmoc
Jeżeli chcesz by twoim samochodem zajęto się profesjonalnie to polecam Ci się udac właśnie do tego serwisu, Panowie podchodzą z dużą dozą cierpliwości oraz profesjonalizmu do samochodów swoich klientów na pewno nie będziesz zawiedziony
chrzanów kościelec
chrzanów kościelec
- nimki
Tak jak koledzy wyzej, nie mogę powiedzieć złego słowa o tym serwisie, serwisuje tam swój samochód i nigdy nie usłyszałem tekstu "jeździć obserwować" Tego zwrotu nie ma w ich słowniku. Zawsze zainteresują się nawet najmniejszą pierdułką i robią tak długo aż problem zniknie.
- okkoko
- ixi
- pisosol
Ja również serdecznie polecam ten serwis już nie tylko ze względów na dobrą obsługe ale również z powodów uczciwości pracujących tam ludzi. Nigdy nie czułem na sobie presji mechanika który wisi nade mną z rychłą wymiana strasząc ze nieszczęscie się przytrafi! A wielu takich jest którzy wyolbrzymiają mało istotne sprawy, jak coś wymaga naprawy to mówią wprost jeżeli coś nie jest konieczne to nie wiercą dziury w brzuchu że trzeba na wczoraj.
- umanal
- omo
- okokol
- ondin
Re: jeep-serwis opinie
Nie miałem nigdy jeepa, od kiedy pojawiły się modele Suv na rynku to takie kupuję. Widzę, że na początku przyszłego roku Toyota szykuje dla nas niespodziankę https://www.toyota.zabrze.pl/news/nowa- ... o-w-polsce . Taka nowa toyota highlander to auto idealne, szczególnie dla tych którzy cenią wygodę, zależy im na mocnym, niezawodnym aucie a do tego mają dużą rodzinę. Model posiada aż 7 foteli, bogate wyposażenie wewnętrzne i sprawdzi się także w trudnych warunkach. Ciekawy jestem jak będzie się prezentował na żywo - na razie dla mnie wygląda bardzo obiecująco.
Post autor: jótmar »
Co do wcześniej tutaj poruszanego tematu olejów silnikowych to ja od siebie mogę wam polecić zapoznanie się z ofertą https://ma-ta.pl/ Jest to bardzo dobra hurtownia olejów silnikowych, w której zawsze znajduję to czego szukam. Dodatkowo mają całkiem niezłe ceny.
Post autor: syśkaa »
Uważam, że Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO to doskonałe rozwiązanie. Ich solidne wykonanie i wysoka wydajność sprawiają, że są one świetnym wyborem dla każdego, kto oczekuje niezawodności i długotrwałego użytkowania.