Witajcie,
czy są tutaj jacyś kierowcy samochodów ciężarowych? Czy kupowaliście kiedykolwiek wyciągarki do takich aut? Ja ostatnio widziałam takie na stronie internetowej https://terenowiec.pl/pl/101-wyciagarki ... iezarowych. Według mnie opłaca się je tam zamówić, a Wy jak sądzicie?
Samochody ciężarowe
Porady w wyborze najlepszych sklepów dla wielbicieli motoryzacji. Opinie, recenzje, polecenia.
Re: Samochody ciężarowe
Post autor: Sławomir »
Chciałbym Wam polecić stronę, gdzie znajdziecie usługi zarządzanie flotą pojazdów Safefleet , z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Dzięki temu systemowi mogę na bieżąco obserwować moja flote, stan samochodów, moich kierowców i wiele innych informacji, nawet nie wychodząc z biura.
Post autor: olemm »
W celu odnalezienia specjalistycznego warsztatu naprawy samochodów ciężarowych najlepiej udać się do Centrum Serwisowego Mostki. Tamtejszy serwis TIR gwarantuje najwyższy poziom obsługi dla każdej ciężarówki.
Post autor: Jarecki »
Kojarzę, że części do maszyn znajdziesz na Rob Rol. Ja tam kupowałem maszynę rolniczą, ale widziałem, że są tam różne części, także do innych maszyn. Zobacz jeszcze na stronach z ogłoszeniami samochodów, otomoto, truck1, mascus. Powinno się coś znaleźć.
Post autor: alex33 »
Wiecie - skoro jeździcie pojazdami ciężarowymi, to na pewno też warto być przygotowanym na różne ewentualności podczas trasy, które mogą się pojawić. Ja przykładowo teraz znalazłem firmę https://naprawyciezarowek.pl/lubelskie/lublin/lublin/ - która oferuje mobilny serwis/naprawę samochodów ciężarowych oraz zestawów TIR składających się z ciągników siodłowych i naczep. Także warto się w razie co do nich zgłosć.
Post autor: dankaa »
Sama myślę o tym by postawić na Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO W szczególności wycieraczki te charakteryzują się brakiem smug oraz niskim poziomem hałasu podczas użytkowania, co jest istotną zaletą.