Chciałbym podzielić się z Wami spostrzeżeniami na temat firmy Klawe Pranie. To firma, która szczególnie ujęła mnie swoimi usługami. Mam psa i małe dzieci, więc na porządku dziennym są różnego rodzaju incydenty, których finał można zobaczyć na dywanie, tapczanie i innych elementach wystroju wnętrza mojego domu.
Korzystałem z usług wielu firm, które specjalizują się w czyszczeniu dywanów i muszę przyznać, że konkretnie ta zyskała u mnie największe uznanie. Umawiam się na konkretną datę i godzinę - są punktualnie. Umawiam się na czyszczenie konkretnych rzeczy - zajmują się nimi. Ustalamy że czyszczą bezpiecznymi środkami do czyszczenia - takich używają i pokazują certyfikaty bezpieczeństwa. Ustalamy kwotę za czyszczenie i dokładnie taką płacę. Choć wydaje się to normalne, to zapraszam wszystkich aby skorzystali z usług różnych firm w tej branży. Szybko okaże się, że Klawe Pranie to firma, która mocno pozytywnie wyróżnia się na tle konkurencji.
Na niewielki minus, ale to pewnie do zniwelowania, jest zakres obszarowy usług. Oto on:
- pranie dywanów Katowice
- pranie dywanów Chorzów
- pranie dywanów Gliwice
- pranie dywanów Tarnowskie Góry
- pranie dywanów Sosnowiec
- pranie dywanów Bielsko-Biała
- pranie dywanów Goczałkowice-Zdrój
- pranie dywanów Ustroń
- pranie dywanów Cieszyn
- pranie dywanów Żory
- pranie dywanów Kęty
- pranie dywanów Jaworzno
- pranie dywanów Mysłowice
- pranie dywanów Pszczyna
- pranie dywanów Jasienica
- pranie dywanów Wisła
- pranie dywanów Skoczów
- pranie dywanów Rybnik
- pranie dywanów Oświęcim
- pranie dywanów Andrychów
- pranie dywanów Brenna
- pranie dywanów Orzesze
- pranie dywanów Tychy
- pranie dywanów Siemianowice Śląskie
- pranie dywanów Zabrze
- pranie dywanów Wodzisław Śląski
- pranie dywanów Mikołów
- pranie dywanów Bytom
- pranie dywanów Ruda Śląska
- pranie dywanów Imielin
- pranie dywanów Dąbrowa Górnicza
- pranie dywanów Czechowice-Dziedzice
- pranie dywanów Jaworze
- pranie dywanów Szczyrk
- pranie dywanów Żywiec
- pranie dywanów Jastrzębie Zdrój
Rozumiem, że ma to zapewne związek z kosztami dojazdu i że nie dojadą do Krakowa czy Warszawy, ale mogliby przy takim poziomie świadczonych usług spokojnie zakładać swoje oddziały w innych częściach kraju.
Więcej informacji o nich znajdziecie na stronie https://klawepranie.pl/