jaka firma do transportu towarów?

Szukasz porady lub opinii na dany temat? Dołącz do nas i znajdź odpowiedź na wszystkie interesujące Cię pytania.
Awatar użytkownika
Chwalislaw1969

jaka firma do transportu towarów?

Post autor: Chwalislaw1969 »

Witam! Szukam pomocy w wyborze odpowiedniej firmy do transportu towarów. Moje zlecenie dotyczy przewozu towarów z Polski do Anglii. Zależy mi na szybkim i bezpiecznym dostarczeniu przesyłki, dlatego zwracam się do Was z prośbą o polecenie sprawdzonej firmy. Transport towarów Anglia jest dla mnie bardzo ważnym aspektem, dlatego liczę na Wasze doświadczenie i wiedzę w tej kwestii. Z góry dziękuję ;)
Awatar użytkownika
kicia

Re: jaka firma do transportu towarów?

Post autor: kicia »

Jeśli mowa o logistyce, to zachęcam do skorzystania z propozycji firmy https://www.translogis.pl/pl/ofr/spedycja-kolejowa . Dysponują oni odpowiednimi zasobami, aby zorganizować transport lądowy, morski czy powietrzny, a wszystko to w konkurencyjnej cenie. Wystarczy poprosić ich o wycenę, aby osobiście przekonać się o wartości ich oferty.
Awatar użytkownika
monia

Re: jaka firma do transportu towarów?

Post autor: monia »

Jak chcesz niedużo zapłacić to najlepszą opcję jest taxi bagażowe . Tak usługa zaczyna się już od 200 zł, a w cenę wliczony jest kierowca z samochodem dostawczym. Do dyspozycji klienta są też wózki, oraz koce transportowe.
ODPOWIEDZ